Hej ho :)
Wiec jak wczesniej wspomnialam w temacie o plotkach, oto temat, ktorego tutaj jeszcze nie mamy, a ktorego nam brakuje:
Co sobie ostatnio kupilas/es?
Mozna sie tutaj chwalic czymkolwiek majacym jakikolwiek zwiazek z tym forum, a wiec do dziela :D
Wiec jak wczesniej wspomnialam w temacie o plotkach, oto temat, ktorego tutaj jeszcze nie mamy, a ktorego nam brakuje:
Co sobie ostatnio kupilas/es?
Mozna sie tutaj chwalic czymkolwiek majacym jakikolwiek zwiazek z tym forum, a wiec do dziela :D
Milo byloby, gdyby ten temat zostal na stale przyklejony

Obie ja wiem... na pewno wiecej niz £300000 warte :) Ma meza i dzieci, owszem, ale jej zarobki ^^ matko, sama bym chciala takie miec :D
;)
Wzięłam sobie mega ciężką (napakowaną) torbę i ledwo dawałam radę wczoraj na tych zakupach.
Piękne są

badyle się zostawia bo kwiatek może przedłużyć pęd lub obudzić się na ostatnim oczku i kwitnąć ponownie, chyba, że uschnie to wtedy się wycina. Mi dwa właśnie wypuszczają pąki na samym końcu badyla. Wycięcie badyla może skutkować tym, że w ogóle pędów nie wypuści, jednego takiego z kauflanda kupiłam przeceniony na -60%, nie mial pędów i nie chce puścić nowego, daje mu czas do wiosny potem go wywalam.