agoosiaaa
agoosiaaa
  26 июня 2011 (pierwszy post)
Hej ho :)

Wiec jak wczesniej wspomnialam w temacie o plotkach, oto temat, ktorego tutaj jeszcze nie mamy, a ktorego nam brakuje:

Co sobie ostatnio kupilas/es?

Mozna sie tutaj chwalic czymkolwiek majacym jakikolwiek zwiazek z tym forum, a wiec do dziela :D

Milo byloby, gdyby ten temat zostal na stale przyklejony :mrgreen:
mmaryja
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  5 декабря 2012

A taking krótkich, myślałam ze to te chociaż za kostkę :)
Tych bym nie kupiła nawet w przecenie, na zimę muszę mieć dłuższe buty. Kozaki nie, ale za kostkę to minimum.

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

mmaryja
mmaryja
  5 декабря 2012

Ale one raczej nie są typowo na zimę. Na jesień i późną jesień + wiosna są idealne.
Osobiście nie lubię butów 'za kostkę', nie czuje się w nich komfortowo, a timberlandy wyjątkowo mi nie odpowiadają. Zdecydowanie bardziej leżą mi caterpillary w takim modelu, są trochę inaczej ułożone w kostce wlasnie.

massacre
massacre
  5 декабря 2012

W Londynie jesień i zima = ta sama pogoda ;D
Timberlandy za kostkę, bo nawet jak masz typowo angielskie ulewy, to wpadając w kałuże po kostki, stopy masz suche :D

Caterpillary kojarzą mi sie z obuwiem profesjonalnym, choc moj facet ma Timberland Pro, które spełniają najwyższe wymogi brytyjskich norm (C3) i wg niego są o wiele lepsze niż Caterpillar.
Tu juz chyba kwestia osobistych preferencji.
Tak jak UGG vs Emu :)

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

pijana
pijana
  5 декабря 2012

Micel Vichy 400 ml

mmaryja
mmaryja
  5 декабря 2012
massacre
massacre:

nie mam tego typu problemów bo na deszcz u mnie są kalosze, więc czy wpadnę po kostkę czy nie to mi wszystko jedno
NigdyMnieTuNieBylo
NigdyMnieTuNieBylo
  5 декабря 2012

komplet.
99 zl za stanik masquerade, grzech bylo nie wziac :mrgreen:
Sylvinka
Reputacja: -13 | BluzgometrTM: 4
Sylvinka
  5 декабря 2012

spodnie cropp -40%, koszulka house, krem odżywczy z AA, dwa lakiery, zestaw z nivea do ciała

mam czarne skrzydła,muskam nimi stopy aniołów...
Paulinessa
Paulinessa
  5 декабря 2012

czapkę i komin

styka51
styka51
  6 декабря 2012

Ja wczoraj byłam na zakupach "Mikołajowych" z moim M i dzieciakom robiliśmy paczki:
- 2 pistolety strzelające i migające ( dla dwóch chłopców)
- książkę z baśniami Andersena ( dla dziewczynki)
- kucyka Pony różowego i jakiś plastikowej biżuterii ( dla 3latki)
- ciągnik z przyczepą i zwierzakami ( dla 3latka)
+ każdemu po bananie, pomarańczy, czekoladzie, jabłku, po kilka mandarynek, po kilka krówek, baton, żelki, jakieś herbatniki i inne ciasteczka:D

Miny wszystkich dzieciaków - BEZCENNE :Zakochany:

massacre
massacre
  6 декабря 2012

@Maryjka
Kalosze mam, ale mi w nich za zimno :)
Zwłaszcza nad morzem sie nie sprawdzają.

Babsy
Babsy
  6 декабря 2012

farbe do wlosow, zele fa pod prysznic, zel do h. intymnej, bluze podszyta futerkiem w lumpie, Mikiemu w tesco 2 pajace, skarpety i czape, a z okazji imienin i Mikolajek mate:mrgreen:

mmaryja
mmaryja
  6 декабря 2012
massacre
massacre: Kalosze mam, ale mi w nich za zimno

mi też było, ale dobra skarpeta i jest idealnie
skarpeta do hunterów jest fajna bo nawet przy 0 jest ciepło, niżej nie próbowałam, ale sądzę, że te kilka na minusie byłoby w porządku.
no i oczywiście prawdziwa wełniana skarpeta, to jest to, ale jakby nie patrzeć musi być nie mniej niż te 4-5 stopni
Adidasowa
Adidasowa
  7 декабря 2012

Płaszczyk niebieski :zakochany:

Paulinessa
Paulinessa
  7 декабря 2012

rajstopy i takie biedaczkowe rękawiczki