Co myślicie o butach z drewnianymi obcasami?
Podobają się?
Bardziej sandały czy klapki?
Gdzie mogę dostać jakieś ładne klapki - drewniaki?
W Deichmannie ostatnio nic ciekawego ;/
1.
2.
3.
4.
5.
6.
klapki, sandały. strona 3 z 3
368212: |
którymi można gwoździe wbijać i karki przestawiać. |
mozna tez rozjebac cala szczeke jak sie glanem nadepnie na glowe uprzednio polozona w poprzek na krawezniku

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
@368212:
gdzies sie opalala ostatnio? fajne cialko
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
zapytałam z ciekawości. bo twierdzi, że takie chodaki-drewniaki są masywne, ciężkie bla bla bla a sama chodzi w glanach, którymi można gwoździe wbijać i karki przestawiać. |
hipokryzja z głupota ida w parze, nie pierwszy raz w tym przypadku.
Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.
te co pokazalas nie przypadly mi do gustu ale slyszalam od kolezanek ze sa mega wygodne ale mimo to z drewnianych przekonalabym sie tylko do takich :)
z niskich ewentualnie takie
takim ruchem to można caly łeb zmiażdzyć, który wybucha jak arbuz. |
nie wiem, tego nie probowalam

spiedalaj dziadu, jestem hipokrytka, bo czesto zmieniam zdanie - czy to znaczy ze jestem glupia? nie! jestem kobieta, la donna mobile est!
[quote=massacre]Prinz:
A na czym ty chcesz sie skupiać? ;)
Nie podobają mi się.. Drewno niech sobie będzie do palenia w kominku, do mebli, niech najlepiej rośnie w lesie....
Jeśli już to sandały wole oglądać na zczyichs nogach, bo sobie w życiu bym nie kupiła... te klapki okropnie wyglądaja, a pomyślcie co by było, gdyby toś w nich 'biegł' i przypadkiem zsunęła mu sie pięta na ten kant.. Oo masakra..
em.. nie wiem, jakie są łądne, bo mnie się ządne nie podobają..
widziałam dzisiaj w New Yorkerze.. itp.