Pewnie widzieliście już reklamy w telewizji odnośnie tabletek na ujędrnienie biustu. Dakolen, Bust'ello itp. Na forach też huczy od tych tematów. Powiedzcie czy stosowałyście taką terapię, jakie są za i przeciw.
lista tematów
Piersi strona 3 z 3
Oczywiście, że tak :) Ale ja nie chcę powiększyć tylko poprawić ich wygląd ponieważ pozostawiają wiele do życzenia. Chyba jednak zdecyduję się na kupno Bust'ello, najlepsze ma opinie i połączę suplementację z ćwiczeniami i masażami. Dam znać jaki będzie efekt
368212: |
Przez cały czas masz uczucie takie jak przed okresem, nabrzmiałe, bolące cycki, co za tym idzie, gdy są nabrzmiałe, wydają się jędrniejsze. |
chcialas miec wieksze cyce? zwiariowalas?
do ciebie i do innych lasek ktore chca miec lepsze, jedrniejsze czy wieksze cycki
ja jeszcze niedawno nie mialam praktycznie wcale cyckow, mialam rozmiar a i suty tylko mi zwisaly w dol. poznalam Marcina, dzieki jego kremowej cieplej recepturze i regularnym masazom doszlam do rozmiaru E :D

calych cycow nie bede wklejac, nie oszalalam

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail