teresa
teresa
  6 июля 2011 (pierwszy post)

Pewnie widzieliście już reklamy w telewizji odnośnie tabletek na ujędrnienie biustu. Dakolen, Bust'ello itp. Na forach też huczy od tych tematów. Powiedzcie czy stosowałyście taką terapię, jakie są za i przeciw.

teresa
teresa
  8 июля 2011

Oczywiście, że tak :) Ale ja nie chcę powiększyć tylko poprawić ich wygląd ponieważ pozostawiają wiele do życzenia. Chyba jednak zdecyduję się na kupno Bust'ello, najlepsze ma opinie i połączę suplementację z ćwiczeniami i masażami. Dam znać jaki będzie efekt

368212
368212
  8 июля 2011
teresa
teresa: Dakolen

Przez cały czas masz uczucie takie jak przed okresem, nabrzmiałe, bolące cycki, co za tym idzie, gdy są nabrzmiałe, wydają się jędrniejsze.
Nie wierz w takie cuda, że tabletki, maści czy kremy podniosą Ci biust, uzbieraj sobie na operacje.
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  8 июля 2011
368212:
Przez cały czas masz uczucie takie jak przed okresem, nabrzmiałe, bolące cycki, co za tym idzie, gdy są nabrzmiałe, wydają się jędrniejsze.

chcialas miec wieksze cyce? zwiariowalas?

teresa
teresa: teresa

do ciebie i do innych lasek ktore chca miec lepsze, jedrniejsze czy wieksze cycki
ja jeszcze niedawno nie mialam praktycznie wcale cyckow, mialam rozmiar a i suty tylko mi zwisaly w dol. poznalam Marcina, dzieki jego kremowej cieplej recepturze i regularnym masazom doszlam do rozmiaru E :D

calych cycow nie bede wklejac, nie oszalalam :crylol:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

DasIstKrieg
DasIstKrieg
  8 июля 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Najgorsze jest to, że w większości przypadków kobiety dbają DOPIERO w momencie kiedy 'coś się wychyla od normy'..

Chore :zonk:
ale dobrze, że w ogóle się za nie biorą...
SuczNaPotege
SuczNaPotege
  15 июля 2011
teresa
teresa: Powiedzcie czy stosowałyście taką terapię, jakie są za i przeciw.

moja mam bardzo chciala brac takie tabletki, lecz pani ginekolog powiedziala ze to jej w sumie nic nie da a wyda sporo pieniedzy i odpuscila. zamiast tego uzywa z reszta ja tez serum do ujedrniania i modelowania biustu z eveline i moim zdaniem jest rewelacyjne.
RPWrapFanatyk
RPWrapFanatyk
  15 июля 2011

Wytnij sobie trochę skóry:) ćwicz, sport to zdrowie+wspaniałe ciało

Zadziora
Zadziora
  16 июля 2011

Najlepiej ujędrniają biust mężczyźni o!

teresa
teresa
  16 июля 2011

Ja 3 dni temu dostałam zamówione 2 opakowania Bustello. wzięłam już 12 tabletek (2x razo i wieczorem) i czekam :)

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.