ChuckNorris1991
ChuckNorris1991
  20 июля 2011 (pierwszy post)

Witam, po dłuższej nieobecności.
Chciałem zapytać co sądzicie na temat oczojebnych butów ?
Zauważyłem,że wśród moich znajomych ostatnio pojawiła się moda na tego typu vansy:

Dla jednych to obciach,kicz i tandeta, która kojarzy się z pedalstwem, dla drugich to coś oryginalnego, wyróżniającego z tłumu spośród setek ludzi.
Co sądzicie o takich butach ?
Pasują facetowi, czy tylko kolor czarny i szary jest 'zarezerwowany' dla naszej płci ?

Żeby nie było , nie chcę sobie kupić takich butów(przynajmniej nie czerwone), ale chciałem zapytać o Wasze zdanie na ten temat.

FukMe
FukMe
  20 июля 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: no ale cos ostatnio wolisz spokojne zycie niz szalenstwa xd

jaro tez stwierdzil, ze mi libido spadlo, skupiona jestem w tej chwili na czym innym, ale spoko, cos sie z tym zrobi :pavarotti:
Prinz
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 73
Prinz
  20 июля 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Chciałem zapytać co sądzicie na temat oczojebnych butów ?

chyba czlowieku oczoyebnych butow w zyciu nie widziales O.o

Konto usunięte
Konto usunięte: Dla jednych to obciach,kicz i tandeta, która kojarzy się z pedalstwem, dla drugich to coś oryginalnego, wyróżniającego z tłumu spośród setek ludzi.

pedalstwo to zachowanie jacykowa.
i nie widze w tych butach nic co je 'wyroznia' zwykle butki

Konto usunięte
Konto usunięte: Pasują facetowi, czy tylko kolor czarny i szary jest 'zarezerwowany' dla naszej płci ?

najlpiej chodz na nago, nie bedziesz miec problemu z okresleniem co pedalskie a co nie.

jak w koncu sie zdecydujesz na rozdziewiczenie swojego tyleczka to napisz mi pw jak było.

Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.

SchwarzeFlamme
SchwarzeFlamme
  20 июля 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: exactly, sorry, ale w 3 miescie w sezonie pozaturystycznym na wiekszosci osiedli ludzie wygladaja tak samo jak 20 lat temu. dla mnie to jest cos nie tak, jak sie nie widzi zadnych zmian.

Lepsze to, niż bloki pomalowane na jaskrawo :zonk: albo kolejny obleśny SeaTowers.
FukMe
FukMe
  20 июля 2011
Prinz
Prinz: chyba czlowieku oczoyebnych butow w zyciu nie widziales O.o

true
Prinz
Prinz: pedalstwo to zachowanie jacykowa.

:rotfl:

Prinz
Prinz: jak w koncu sie zdecydujesz na rozdziewiczenie swojego tyleczka to napisz mi pw jak było.

ladny chlopaczek, szkoda ze glupi jak but
FukMe
FukMe
  20 июля 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Lepsze to, niż bloki pomalowane na jaskrawo albo kolejny obleśny SeaTowers.

nie wiem o co chodzi :D cos nowego w gdyni?
ChuckNorris1991
ChuckNorris1991
  20 июля 2011
Prinz
Prinz: chyba czlowieku oczoyebnych butow w zyciu nie widziales O.o

No tak, w końcu Ty jesteś ekspertem w tej dziedzinie i widujesz takie na co dzień.

Prinz
Prinz: pedalstwo to zachowanie jacykowa. i nie widze w tych butach nic co je 'wyroznia' zwykle butki

Bo Tomasz Jacyków 'pedałów tylko rucha' czy z innych względów ?

Prinz
Prinz: najlpiej chodz na nago, nie bedziesz miec problemu z okresleniem co pedalskie a co nie.

Nie było czasu na naukę czytania ze zrozumieniem ? Nie zadałem pytania czy są pedalskie, tylko o to czy facetowi wypada nosić takie kolory. Jeszcze nie dawno na tym forum dyskutowało się o butach i większość dziewczyn , pisało , że faceta widzi tylko w czarnych :ziew:

Prinz
Prinz: jak w koncu sie zdecydujesz na rozdziewiczenie swojego tyleczka to napisz mi pw jak było.

Idź Ty sobie coś obciągnij, połknij, to może się wyluzujesz :) Bo na razie to się spinasz i spinasz.
KozaczekPrzezNeta
KozaczekPrzezNeta
  20 июля 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: KozaczekPrzezNeta:no ale cos ostatnio wolisz spokojne zycie niz szalenstwa xd jaro tez stwierdzil, ze mi libido spadlo, skupiona jestem w tej chwili na czym innym, ale spoko, cos sie z tym zrobi

ja jestem twoim jaro 2 xd.a co ci jest?
Prinz
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 73
Prinz
  20 июля 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: No tak, w końcu Ty jesteś ekspertem w tej dziedzinie i widujesz takie na co dzień.

nie jestem zadnym eksperetem, ale chyba w zyciu nie byles w wiekszym miescie czy poza polska, bo zwykle czerwone papcie nazywasz oczoyebnymi/dziwnymi :lol:
mieszkam niedaleko kosciola dla murzynow, jakbys zobaczyl jak sie kobity ubieraja na msze to bys zmienil swoj waski typ myslenia :lol:

Konto usunięte
Konto usunięte: Bo Tomasz Jacyków 'pedałów tylko rucha' czy z innych względów ?

bo robi siare, podajcie sobie raczki.

Konto usunięte
Konto usunięte: Nie było czasu na naukę czytania ze zrozumieniem ? Nie zadałem pytania czy są pedalskie, tylko o to czy facetowi wypada nosić takie kolory. Jeszcze nie dawno na tym forum dyskutowało się o butach i większość dziewczyn , pisało , że faceta widzi tylko w czarnych

wypada sie powiesic. czy jezeli wiekszosc kobiet powie, ze wola facetow bez kut'asów, to sobie obetniesz? troche pomyslunku.

Konto usunięte
Konto usunięte: Idź Ty sobie coś obciągnij, połknij, to może się wyluzujesz :) Bo na razie to się spinasz i spinasz.

mylisz to z darciem łacha z ciebie.

Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.

ryjek
ryjek
  20 июля 2011

ja mam pomarańczowe authentiki
czerwone buty wyglądają fajnie w przypadku stonowanej reszty :)

styka51
styka51
  20 июля 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Co sądzicie o takich butach ? Pasują facetowi, czy tylko kolor czarny i szary jest 'zarezerwowany' dla naszej płci ?

Podobają mi się.
Powiem tak... Wiem, że mój facet takich butów by nie założył, jednak gdyby zmienił mu się stajl, to nie miałabym nic przeciwko, żeby sobie takie kupił.
Btw. mój facet jak był w wieku buntowniczym, jeździł golfem II na muzie i nosił takie buty:

(tylko one normalną podeszwę miały) wtedy jak wieśniak wyglądał :lol:
FukMe
FukMe
  20 июля 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: a co ci jest?

ogarniam sprawy finansowe, wiesz tak zwane ustatkowywanie sie, wiekszy dom, drugie dziecko, duzo by opowiadac. za tydzien wyjezdzamy sami, mlody zostaje z opiekunka, odpreze sie na masazu w jakims spa, pobzykamy sie w hotelu - wroce do normalnosci xd
ChuckNorris1991
ChuckNorris1991
  20 июля 2011
Prinz
Prinz: nie jestem zadnym eksperetem, ale chyba w zyciu nie byles w wiekszym miescie czy poza polska, bo zwykle czerwone papcie nazywasz oczoyebnymi/dziwnymi mieszkam niedaleko kosciola dla murzynow, jakbys zobaczyl jak sie kobity ubieraja na msze to bys zmienil swoj waski typ myslenia

Tak tak ,siedzę u siebie na wsi, do miasta jeżdżę raz na miesiąc, wtedy kiedy nie muszę oporządzać gospodarstwem... :zonk: Gratuluje Twojego pomyślunku. Chłopie, ogarnij się :)

Prinz
Prinz: bo robi siare, podajcie sobie raczki.

Mówi szczerze co myśli o pedałach. Myślę,że Tobie zapodałby co innego , nie rączkę :)

Prinz
Prinz: wypada sie powiesic. czy jezeli wiekszosc kobiet powie, ze wola facetow bez kut'asów, to sobie obetniesz? troche pomyslunku.

Gdzie ja napisałem ,że sugeruje się tym co na forum piszą? Zwróciłem tylko uwagę na fakt,że jeszcze niedawno inne buty niż czarne nie były do przyjęcia. Czy uganianie się za facetami zabrało Ci tyle czasu , że nie starczyło Ci na naukę czytania ze zrozumieniem ?

Prinz
Prinz: mylisz to z darciem łacha z ciebie.

Przed chwilą obejrzałem Twoje zdjęcie, powstrzymam się od komentarza,bo dopiero to , to byłoby prawdziwe darcie łacha :D
FukMe
FukMe
  20 июля 2011
Prinz
Prinz: mieszkam niedaleko kosciola dla murzynow, jakbys zobaczyl jak sie kobity ubieraja na msze to bys zmienil swoj waski typ myslenia

:crylol:
te klimaty - uwielbiam je

Prinz
Prinz: mylisz to z darciem łacha z ciebie.

znasz to powiedzenie o nie ruszaniu gowna? :ninja: daj se spokoj, siana we lbie nie wy ** biesz
SchwarzeFlamme
SchwarzeFlamme
  20 июля 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: nie wiem o co chodzi :D cos nowego w gdyni?

Na niektórych blokowiskach wzięli się, już od kilku lat, za odnawianie bloków.
Jedziesz Morską, a tu ci wyrastają zielono-pomarańczowo-żółte wieżowce.
Moją kamienicę (początek XX wieku) pomalowano na pomarańczowo-brązowo.
Ja nie wiem, gdzie ci ludzie mają oczy :and:
A SeaTowers, to jest to g..o, co nad morzem postawili:
pasuje do zabudowy centrum, jak pięść do nosa.
FukMe
FukMe
  20 июля 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Gdzie ja napisałem ,że sugeruje się tym co na forum piszą?

Konto usunięte
Konto usunięte: Nie zadałem pytania czy są pedalskie, tylko o to czy facetowi wypada nosić takie kolory. Jeszcze nie dawno na tym forum dyskutowało się o butach i większość dziewczyn , pisało , że faceta widzi tylko w czarnych

nie rozumiem po co zadajesz pytanie, gdy cie nie interesuje na nie odpowiedz :woot:
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.