Witam, po dłuższej nieobecności.
Chciałem zapytać co sądzicie na temat oczojebnych butów ?
Zauważyłem,że wśród moich znajomych ostatnio pojawiła się moda na tego typu vansy:
Dla jednych to obciach,kicz i tandeta, która kojarzy się z pedalstwem, dla drugich to coś oryginalnego, wyróżniającego z tłumu spośród setek ludzi.
Co sądzicie o takich butach ?
Pasują facetowi, czy tylko kolor czarny i szary jest 'zarezerwowany' dla naszej płci ?
Żeby nie było , nie chcę sobie kupić takich butów(przynajmniej nie czerwone), ale chciałem zapytać o Wasze zdanie na ten temat.
lista tematów
Oczoyebne buty. strona 3 z 9
chyba czlowieku oczoyebnych butow w zyciu nie widziales O.o
Konto usunięte: Dla jednych to obciach,kicz i tandeta, która kojarzy się z pedalstwem, dla drugich to coś oryginalnego, wyróżniającego z tłumu spośród setek ludzi.
pedalstwo to zachowanie jacykowa.
i nie widze w tych butach nic co je 'wyroznia' zwykle butki
Konto usunięte: Pasują facetowi, czy tylko kolor czarny i szary jest 'zarezerwowany' dla naszej płci ?
najlpiej chodz na nago, nie bedziesz miec problemu z okresleniem co pedalskie a co nie.
jak w koncu sie zdecydujesz na rozdziewiczenie swojego tyleczka to napisz mi pw jak było.
Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.
No tak, w końcu Ty jesteś ekspertem w tej dziedzinie i widujesz takie na co dzień.
Prinz: pedalstwo to zachowanie jacykowa.
i nie widze w tych butach nic co je 'wyroznia' zwykle butki
Bo Tomasz Jacyków 'pedałów tylko rucha' czy z innych względów ?
Nie było czasu na naukę czytania ze zrozumieniem ? Nie zadałem pytania czy są pedalskie, tylko o to czy facetowi wypada nosić takie kolory. Jeszcze nie dawno na tym forum dyskutowało się o butach i większość dziewczyn , pisało , że faceta widzi tylko w czarnych

Idź Ty sobie coś obciągnij, połknij, to może się wyluzujesz :) Bo na razie to się spinasz i spinasz.
nie jestem zadnym eksperetem, ale chyba w zyciu nie byles w wiekszym miescie czy poza polska, bo zwykle czerwone papcie nazywasz oczoyebnymi/dziwnymi

mieszkam niedaleko kosciola dla murzynow, jakbys zobaczyl jak sie kobity ubieraja na msze to bys zmienil swoj waski typ myslenia

bo robi siare, podajcie sobie raczki.
Konto usunięte: Nie było czasu na naukę czytania ze zrozumieniem ? Nie zadałem pytania czy są pedalskie, tylko o to czy facetowi wypada nosić takie kolory. Jeszcze nie dawno na tym forum dyskutowało się o butach i większość dziewczyn , pisało , że faceta widzi tylko w czarnych
wypada sie powiesic. czy jezeli wiekszosc kobiet powie, ze wola facetow bez kut'asów, to sobie obetniesz? troche pomyslunku.
Konto usunięte: Idź Ty sobie coś obciągnij, połknij, to może się wyluzujesz :) Bo na razie to się spinasz i spinasz.
mylisz to z darciem łacha z ciebie.
Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.
Konto usunięte: Co sądzicie o takich butach ?
Pasują facetowi, czy tylko kolor czarny i szary jest 'zarezerwowany' dla naszej płci ?
Podobają mi się.
Powiem tak... Wiem, że mój facet takich butów by nie założył, jednak gdyby zmienił mu się stajl, to nie miałabym nic przeciwko, żeby sobie takie kupił.
Btw. mój facet jak był w wieku buntowniczym, jeździł golfem II na muzie i nosił takie buty:

(tylko one normalną podeszwę miały) wtedy jak wieśniak wyglądał

Prinz: nie jestem zadnym eksperetem, ale chyba w zyciu nie byles w wiekszym miescie czy poza polska, bo zwykle czerwone papcie nazywasz oczoyebnymi/dziwnymi
mieszkam niedaleko kosciola dla murzynow, jakbys zobaczyl jak sie kobity ubieraja na msze to bys zmienil swoj waski typ myslenia
Tak tak ,siedzę u siebie na wsi, do miasta jeżdżę raz na miesiąc, wtedy kiedy nie muszę oporządzać gospodarstwem...

Mówi szczerze co myśli o pedałach. Myślę,że Tobie zapodałby co innego , nie rączkę :)
Prinz: wypada sie powiesic. czy jezeli wiekszosc kobiet powie, ze wola facetow bez kut'asów, to sobie obetniesz? troche pomyslunku.
Gdzie ja napisałem ,że sugeruje się tym co na forum piszą? Zwróciłem tylko uwagę na fakt,że jeszcze niedawno inne buty niż czarne nie były do przyjęcia. Czy uganianie się za facetami zabrało Ci tyle czasu , że nie starczyło Ci na naukę czytania ze zrozumieniem ?
Przed chwilą obejrzałem Twoje zdjęcie, powstrzymam się od komentarza,bo dopiero to , to byłoby prawdziwe darcie łacha :D
Na niektórych blokowiskach wzięli się, już od kilku lat, za odnawianie bloków.
Jedziesz Morską, a tu ci wyrastają zielono-pomarańczowo-żółte wieżowce.
Moją kamienicę (początek XX wieku) pomalowano na pomarańczowo-brązowo.
Ja nie wiem, gdzie ci ludzie mają oczy

A SeaTowers, to jest to g..o, co nad morzem postawili:

Konto usunięte: Nie zadałem pytania czy są pedalskie, tylko o to czy facetowi wypada nosić takie kolory. Jeszcze nie dawno na tym forum dyskutowało się o butach i większość dziewczyn , pisało , że faceta widzi tylko w czarnych
nie rozumiem po co zadajesz pytanie, gdy cie nie interesuje na nie odpowiedz