Witam, po dłuższej nieobecności.
Chciałem zapytać co sądzicie na temat oczojebnych butów ?
Zauważyłem,że wśród moich znajomych ostatnio pojawiła się moda na tego typu vansy:
Dla jednych to obciach,kicz i tandeta, która kojarzy się z pedalstwem, dla drugich to coś oryginalnego, wyróżniającego z tłumu spośród setek ludzi.
Co sądzicie o takich butach ?
Pasują facetowi, czy tylko kolor czarny i szary jest 'zarezerwowany' dla naszej płci ?
Żeby nie było , nie chcę sobie kupić takich butów(przynajmniej nie czerwone), ale chciałem zapytać o Wasze zdanie na ten temat.
lista tematów
Oczoyebne buty. strona 5 z 9
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek
Śledź śledź bo ciekaw jestem Twojego zdania o tej całej sytuacji . Mnie to i rozśmieszyło i zażenowało,ale ciekaw jestem zdania innej osoby. Według mnie, niektórzy przekroczyli pewne granice i przeszli samych siebie.
Z tego co wiem to są unisexy...
No w sumie, to nie za bardzo...
Nie chce wnikać w jakiekolwiek dyskusje z kimkolwiek, bo nie o to chodzi. Ale skoro zakładasz temat, to byłoby miło gdybyś odniósł się do wypowiedzi, które nie koniecznie muszą wzbudzać kontrowersje, a są odpowiedziami rzeczowymi i na temat. A przewinęło ich się w tym wątku trochę...
Chodzą te młody siksy

Konto usunięte: Śledź śledź bo ciekaw jestem Twojego zdania o tej całej sytuacji . Mnie to i rozśmieszyło i zażenowało,ale ciekaw jestem zdania innej osoby. Według mnie, niektórzy przekroczyli pewne granice i przeszli samych siebie.
Kurdę poważnie będę musiał to przeczytać

styka51: No w sumie, to nie za bardzo...
Nie chce wnikać w jakiekolwiek dyskusje z kimkolwiek, bo nie o to chodzi. Ale skoro zakładasz temat, to byłoby miło gdybyś odniósł się do wypowiedzi, które nie koniecznie muszą wzbudzać kontrowersje, a są odpowiedziami rzeczowymi i na temat. A przewinęło ich się w tym wątku trochę.
Toć odnoszę się przecież,ale troszkę się zdenerwowałem ,skoro pewna grupa użytkowników tak usilnie chciała przekazać mi swoje racje na ten temat.
Na początku tematu napisałem,że nie chce ich kupić,jedynie chce poznać zdanie Wasze na ich temat,a sama widziałaś co się działo :) Po prostu słyszałem opinię co niektórych o takich butach , trochę nawet i kontrowersyjne dlatego zajrzałem tutaj.
Hmm po 1 stronie co tu dużo pisać. Różnice
Konto usunięte: Toć odnoszę się przecież,ale troszkę się zdenerwowałem ,skoro pewna grupa użytkowników tak usilnie chciała przekazać mi swoje racje na ten temat.
Jeżeli faktycznie zdenerwowali Cię, to najlepiej było ignorować ich posty.
Nie rozumiem po co wdawać się w dyskusję, skoro wiadomo, że żadna ze stron nie ustąpi?
Konto usunięte: Na początku tematu napisałem,że nie chce ich kupić,jedynie chce poznać zdanie Wasze na ich temat,a sama widziałaś co się działo :) Po prostu słyszałem opinię co niektórych o takich butach , trochę nawet i kontrowersyjne dlatego zajrzałem tutaj.
No ja rozumiem i nie czepiam się w żaden sposób. Moim zdaniem buty te nie są złe, nie wyglądają wg mnie kiczowato ani żałośnie. Gdyby mój facet miał sobie takie kupić, to spoko, nie moja broszka. Ale wiem, że tego nie zrobi

styka51: Jeżeli faktycznie zdenerwowali Cię, to najlepiej było ignorować ich posty.
Nie rozumiem po co wdawać się w dyskusję, skoro wiadomo, że żadna ze stron nie ustąpi?
Teraz to i ja to wiem, no ale liczyłem ,że są bardziej ogarnięci ,że tak to nazwę:)
styka51: No ja rozumiem i nie czepiam się w żaden sposób. Moim zdaniem buty te nie są złe, nie wyglądają wg mnie kiczowato ani żałośnie. Gdyby mój facet miał sobie takie kupić, to spoko, nie moja broszka. Ale wiem, że tego nie zrobi
Spoko opinia , żeby każdy tak wyrażał swoje zdanie to nie byłoby problemu :) Ale lepiej się czepiać...
Ciekawe co będzie po 4 stronach :D