Jeśli chcecie się odchudzać i chcecie pomocy w tym to pisać.
jeśli pomoc lub pytania to pisac czerwonym
Sama się odchudzam ale nie prowadzę żadnej diety i skutkuje (:
odchudzanie strona 2 z 4
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
Hahaha ;p
Wczoraj miałam mielone, surówkę i też pyry na obiad. To trzasnęłam fote i mojemu mms'em wysłałam, bo nie chciał do mnie na obiad przyjechać. Stwierdził, że leczo jego mamusi lepsze

Ej no

Lubię jeść ;p a gotować tylko proste rzeczy umiem...
Właśnie tak tanio nie wychodzi... Maślanką 2,70 plus pól kg pyrek ( ale na dwa dni

HAHAHHA

Kaszanki to z pól roku nie jadłam. Lubię przysmażoną z cebulką, albo z keczupem

sie wie, nie ucz ojca robic dzieci

choc u kobiety pozniej z lydkami to mozna przesadzic

mi w tej chwili tez... przez styke przypomniala mi sie won z mlodzienczych lat... swiezo wykrochmalony obrus na stole, kompocik z truskaweczkami, zapachy dochodzace z kuchni, ziemniaczkow z maselkiem i swiezym koperkiem, rosolek, kurczaczek, schabowe, smazona cebulka z mielonym, kluseczki z kapusta, kopytka, pierogi leniwe....
ide do tesco po gumowa bulke

Myślałem, że zrobisz wszystko co się tylko powie. Ale dobrze, że lubisz gotować.
To i tak jak za darmo :)
Jeszcze się z takim czymś nie spotkałem.
Oczywiście.

Coż za kontrast. I to wszystko zamieniłaś na tesco ;/
W wieku 50 lat to wszystko wyjdzie, te kupne żarcie.