Jeśli chcecie się odchudzać i chcecie pomocy w tym to pisać.
jeśli pomoc lub pytania to pisac czerwonym
Sama się odchudzam ale nie prowadzę żadnej diety i skutkuje (:
odchudzanie strona 3 z 4

jestescie bezczelne uje !!!

gdzie jest kozaczek? to sie chociaz napije

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

On już nie może. Przecież do tego nawet kozaczka nie trzeba.
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek
kontrastowo pokazalam do jakiego zarcia mam dostep w tej chwili

nawet robiac w domu, z angielskich ziemniakow i wieprzowiny nigdy nie wyjdzie taki obiad jak w polsce.
jak w zeszlym roku przyjechalam do polandu pierwszy raz po 4-5 latach i zobaczylam ziemniaki na talerzu, to bylam w szoku, ze sa takie zolciutkie

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
Bagietkę sobie kup, plus masło i czosnek i do piekarnika... Ulalala

Nie mam za bardzo czasu na gotowanie. Lubię gotować, wymyślać, jakieś nowe przepisy wrzucać do segregatora...ale gdyby ktoś mył za mnie naczynia i sprzątał na blatach w kuchni, to byłaby klasa. Poza tym teraz mam takie postanowienie, że będę lepiej gotować ( za minimum 5 lat) niż bratowa mojego faceta

Dałoby się przeżyć... jak bieda była, tzn. dostałyśmy z moją siostrą 100 zł na przeżycie, ale wydałyśmy, to trzeba było sobie dawać radę. Chodziłam do wujka po mleko i w kólko naleśniki robiłyśmy... I ser tez umiem zrobić z mleka, masło nawet

to prawda ze w angli ziemniaki sprzedają umyte? a nie tak jak u nas obłocone i z ziemi?

Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek
Powiem tak... mam te 5 kur, dziennie przynoszę po 2 3 jajka ( tzn. moja siostra wybiera, bo ja się kur boję

U nas też umyte sprzedają. Ostatnio nawet na targu u "chłopa" kupowałam z tata 5 kg, to umyte były.
Bo ona baaardzo dobrze gotuje, za każdym razem co tam jestem, to wszystko pycha, soł.. nie mogę być gorsza;p
Ser sam się w sumie robi, a masło to trzebą pokulać jednak, i mało masła z litra mleka wychodzi.
Ale bym sobie takiego mięska przegryzła :D