Odkąd zaczęłam się malować szukam idealnego podkładu - jeszcze nie znalazłam, dlatego znów zwracam się o pomoc.
Problem jest taki - jak kolor idealny, to sam podkład mi nie odpowiada, jak podkład idealny - to kolor nie.
Do rzeczy: szukam bardzo jasnego podkładu, kryjącego, dobrze aby długo się trzymał.
Nie polecajcie mi:
1. Bardzo tanich podkładów, szkoda mi cery
2. Lasting Performance'a - wszystko jest w nim idealne oprócz koloru, za ciemny.
3. Colorstay'a - kolor jest idealny, ale to jest podkład kryjący chyba dla cer idealnych
 Podkreśla wszystko co się da, najbardziej rozszerzone pory.
 Podkreśla wszystko co się da, najbardziej rozszerzone pory.4. Podkładów La Roche-Posay, wszystkie za ciemne.
5. Vichy Dermablend - robi się brzydki na twarzy
Wklejam kilka podkładów znalezionych na Allegro, które wydają się mieć jasne kolory, jeśli macie coś do powiedzenia na ich temat to również chętnie poczytam.
Z góry dzięki i pozdrawiam

1.

2.
3.

4.

5.

To obawiam się, że w drogeriach nic takiego nie znajdziesz, swoją drogą, ten Healthy Mix jest strasznie jasny, bledszy niż moja karnacja, jak się nim malowałam to mama się zawsze pytała co się stało że tak 'marnie' wyglądam.
 To obawiam się, że w drogeriach nic takiego nie znajdziesz, swoją drogą, ten Healthy Mix jest strasznie jasny, bledszy niż moja karnacja, jak się nim malowałam to mama się zawsze pytała co się stało że tak 'marnie' wyglądam.