niestety, ale po opalaniu mam coś takiego.
http://i53.tinypic.com/hwenpl.jpg
i nie jest to zaciek po samoopalaczu, bo takowego nie używam. Nic tam także nie leżało, a olejek miałam dobrze rozsmarowany. wygląda to tak, jakby słońce mnie w tym miejscu nie opalało.
nie przeszkadzałoby jakoś specjalnie, jednak gdy się rozbiorę wygląda niefajnie.
i teraz,
czym to naprawić? ;C
lista tematów
sunshine
o kurczę, dziwnie to wygląda, jakbyś miała jakieś blizny/plamy których po prostu nie da się zmienic, moja sąsiadka ma tak na dłoniach.
może spróbuj poczekac aż ta cała opalenizna zejdzie? albo zbrązowieje?
dosmaruj sobie to jakimś kremem brązującym
mam czarne skrzydła,muskam nimi stopy aniołów...
Sylvinka: o kurczę, dziwnie to wygląda, jakbyś miała jakieś blizny/plamy których po prostu nie da się zmienic, moja sąsiadka ma tak na dłoniach.
wiem właśnie, ale nic tam nie mam. Tym bardziej, że wiadomo, opalam się co roku i pierwszy raz mam taką plamę.

spróbuje, aczkolwiek myślałam żeby spróbować jeszcze na solarium.

Ja mam taką plamkę na ciele nie opalającą się, ale tak 1cm na 1cm, jak nie mniejsza i mam to od zawsze
.

Słaby jpg nie widać cycuszków

Najlepszym wyjściem jest oczywiście wizyta u ...ale na moje oko może mieć to wspólnego coś z zaburzeniem komórek ...które skutkuje nieprawidłowym wydzielaniem melaniny . Może opalasz się za często ?
Chciałbym Cię postraszyć że zostanie Ci to do końca życia ale nie jestem pewien więc nie straszę