Bry Panie i Panowie
Jako, że chciałbym trochę sobie zęby wybielić, mam w związku z tym pytanie:
co zadziałało na wasze zęby: paski Blendamed Whitestrips czy żel Biała Perła? A może ktoś ma jakieś porównanie między tymi dwoma produktami? Lub mógłby zaproponować coś zupełnie innego, oczywiście w rozsądnej cenie?
Ja używałem Białej Perły i niewiele mi ona dała , dlatego chciałbym spróbować czegoś innego, a słyszałem, że te paski są nawet ok.
lista tematów
Wybielanie zębów strona 1 z 2
vladimir111: Bry Panie i Panowie
Jako, że chciałbym trochę sobie zęby wybielić, mam w związku z tym pytanie:
co zadziałało na wasze zęby: paski Blendamed Whitestrips czy żel Biała Perła? A może ktoś ma jakieś porównanie między tymi dwoma produktami? Lub mógłby zaproponować coś zupełnie innego, oczywiście w rozsądnej cenie?
Ja używałem Białej Perły i niewiele mi ona dała , dlatego chciałbym spróbować czegoś innego, a słyszałem, że te paski są nawet ok.
Paski są ujowe, bo nie wybielają między zębami i niestety to widać, Biała Perła spoko, ale niewygodne i niesmaczne, no i zęby u mnie np. zrobiły się podczas uzywania wrażliwe na zimno/ciepło
Na moje ząbki ładnie podziałała, wybieliły się znacznie, ale sporo namęczyłam się przy tym. Przez kilka pierwszych dni strasznie śliniłam się po założeniu nakładek

Co prawda pasków nie stosowałam, ale patrząc na samą metodę żel-paski, to większy komfort chyba jest przy paskach.
no ta Biała Perła w temperaturze pokojowej też nie jest zimna, bardziej chodziło mi o taki "zimny smak" no. nie umiem słowa znaleźć, ale wiesz przecież o co chodzi

też czytałem o takich efektach ubocznych, ale mnie to nie spotkało. W ogóle miałem wrażenie, że ta Biała Perła w żaden sposób nie działa na moje zębiska

vladimir111: też czytałem o takich efektach ubocznych, ale mnie to nie spotkało. W ogóle miałem wrażenie, że ta Biała Perła w żaden sposób nie działa na moje zębiska Jak żółtawe były, tak zostały i do tego żadnego dyskomfortu podczas używania, nic. A tak się zastanawiam, bo ani nie palę, kawę, herbatę rzadko pijam, więc jako takich przebarwień pewnie nie mam, więc może ja po prostu mam taki be-żowy kościec i tego takimi preparatami nie wybielę?
Na pewno wybielisz u dentysty. W Białej Perle ważna jest systematyczność, może dlatego na Ciebie nie zadziałało? Ja się bałam ze mi ta nadwrażliwość zostanie, ale minęło pare dni po tym jak przestałam uzywac. W każdym razie bardzo wydajne jest, wiec kuracje można powtarzać, do tego można kupić pastę do zębów Biała Perła.
vladimir111: A tak się zastanawiam, bo ani nie palę, kawę, herbatę rzadko pijam, więc jako takich przebarwień pewnie nie mam, więc może ja po prostu mam taki be-żowy kościec i tego takimi preparatami nie wybielę?
Jest to możliwe, ja np. tak mam :-/ Byłam na godzinnym wybielaniu u dentysty (nie laserowym), dość mocnym preparatem no i nic z tego. MOŻE pomogłaby mi metoda nakładkowa preparatem o najwyższym stężeniu, ale na razie sobie odpuściłam, bo nie jest źle.