Tricia: tylko i wyłącznie Blanx.
gagulina: Najlepsza pasta wybielająca jaką miałam :)
zwykłą pastą takie cuda?

hmm, więc chyba od tego zacznę, chociaż jestem sceptycznie nastawiony, bo Perłę strasznie zachwalają, a mi uja dała.
Konto usunięte: W Białej Perle ważna jest systematyczność
Wiem, wiem i byłem systematyczny aż nadto. Używałem jej 2, czasami 3 razy dziennie ponad te wymagane pół godziny (czy ile tam trzeba było to trzymać) i jak nie zobaczyłem żadnych efektów, to przeszperałem fora i wyczytałem, że niektórzy używają Perły na całą noc i efekty są powalające i to w krótkim czasie. Oczywiście zęby stają się strasznie nadwrażliwe i bolą dziąsła, ale cóż, spróbować można. No to tak zrobiłem i ani śladu wybielenia, ani żadnego bólu. Więc nie wiem, albo mam coś z zębami dziwnego, albo dostałem jakiś lewy żel, chociaż był kupowany na Allegro z apteki niby
Konto usunięte: Jest to możliwe, ja np. tak mam :-/ Byłam na godzinnym wybielaniu u dentysty (nie laserowym), dość mocnym preparatem no i nic z tego.

nie dołuj mnie
massacre: mi wystarczy mycie zebow 2x dziennie
nie uzywalam paskow ani innych dziwnych rzeczy. Mimo, ze pije sporo kawy i pale, mam tak biale zeby ze nieraz slysze komplementy. Ale u mnie to chyba rodzinne, moja sis nie pije kawy i nie pali - ona to w ogole miala ksywke Dr Alban bo usmiech jej az snieznobialy jest - szczotka, pasta, kubek, ciepla woda
szczęściara
Konto usunięte: więc heja do prywatnego gabinetu i płacimy kaske za wybielanie.
800 zł drogą nie chodzi, oszczędzać trzeba