Temat na szybko :)
Potrzebuję dobrego, ujędrniającego balsamu :)
balsam
Ja używam od 3 miesięcy czarnego z ziaja masło do ciała, byłam w szoku kiedy zobaczyłam natychmiastowy efekt (który u mnie utrzymywał się kilka godzin), nie wyszczupla za bardzo nie zwalcza cellulitu, ale napina i wygładza skórę jest niesamowity. Jeżeli zależy Ci tylko na ujędrnieniu to polecam

dla Ciebie czy dla kogos starszego? Ujedrniajace to raczej chyba juz dla tych "starszych" ludziuf...
w sumie bardziej wygladza niz ujedrnia, ale ja w ujedrnianie kremem nie wierze - mimo to polecam, swietny efekt
nie wiem czy macie No7 w PL, ale jesli jest dostepny to polecam ten (chociaz nie sadze by byl odpowiedni dla osoby ponizej 30-tego roku zycia )
a jak nie masz co robic z kasa to kup sobie Lancome, jest MEGA MEGA MEGA, ale u nas kosztuje okolo £115
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
ja nie rozumiem co wy, laski dwudziestoparoletnie, musicie sobie ujedrniac?
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

Mialam taki, jestem zadowolona, mimo że w sumie nie mam jakichś problemów z jędrnością czy coś ;)
No weź, a ty ile masz lat? :D
Na pewno mialaś też coś z wyższej półki a Tołpa jednak tak dobrze wypada?
Ja mam tylko maskę do włosów, ale jest mega.
używałam na biust, kiedy drastycznie schudłam i naprawdę jestem zadowolona.
obecnie używam serum raz w tygodniu, właśnie z wyższej półki i wydaje mi się, że gdybym miała poważniejszy problem z brakiem jędrności to on by nic nie dał, a tołpa by mi pomogła.
wystarczy, że któraś bierze hormony i ma ten niefart, że jednym ze skutków jest zatrzymanie wody i siema.
ja używam raz w tygodniu np. dlatego, że bardzo dużo ćwiczę, jestem w ciągłym ruchu i wolę zapobiegać niż leczyć. a po treningu taki balsam chłodzący to zbawienie.
ja np. na biust mam z Eveline serum ;) bardzo fajne, Jasmina kiedyś mi polecała.
http://wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=31412