Konto usunięte: sie mu nie dziwię że takie pytanie zadał ;P
a ja sie dziwie, zna mnie, wie, ze mam rozne pomysly i lubie kulinarnie wydziwiac
Konto usunięte: a ostatnio chyba coś wspominałaś o tym że byś chciała hmmm :D
tak, tak, ale jeszcze wrzesnia nie ma i jeszcze antykoncepcyjnie jestem zabezpieczona.  musze isc na zabieg najpierw, zeby mi implanta usuneli, a potem jechana 

styka51: Ja sobie wezmę, to zapisze u siebie w fonie, ok?
spoko, ja moge template wymyslac, moj Jaro zazwyczaj sie mnie pyta co ja biore i ze mam swietnego dilera 

poszukam w inboxie smsa z rana po tym jak sie nieco poprztykalismy 

shit, skasowalam, ale bylo cos takiego:
"Wiedz, ze ci wybaczam, bo cie kocham.  Teraz oczekuje i bys ty mi wybaczyl i w sercu twym znow zagoscila na nowo milosc i uwielbienie mej osoby"
NuTiiiiii: Przecież to normalka 
Coś za coś w związku ;]
Wiadomo od 1410 i wiesz co? 
Wczoraj po pracy wsiadam do auta z rolmopsikami w oczach a ten sie pyta:
"To co? Chcesz Big Maca?" 

oczywko nie bylo obciagania 

taka zniewaga 

Konto usunięte: jak u slonia
nie ma twarzy 

styka51: " Kochanieee.... nie nudzisz się przpadkiem? Bo Twoja dziewczynka ma ochotę na coś słodkiego, dużo, dużo, dużo słodkiego. Kupisz? Będzie fajnie jak przyjedziesz ;*"
nie, ja nie jestem romantykiem 

kiedys tez napisalam do mojego "Chcialabym, zebysmy zrobili sobie piknik na polanie, wsrod drzew lekko szumiacych pod wplywem wiatru.  Slonce calowaloby me ramiona i w sukience zwiewnej chodzilabym i zbierala Ci stokrotki.  Ty bys mi je wplatal we wlosy robiac wianuszek na symbol mej czystosci i nie winnosci... a potem bysmy biegli radosnie ku sobie w zwolnionym tempie, w oddali slychac by bylo jedynie glos Celine Dion "My hear will go on..."" 
Odpisal jedynie, ze jestem niezle wyprasowana