Siema
Ponoc kazda z nas ma "swoja" nazwe dla wlasnej waginy. Poza tym, ponoc poza woskowaniem raz w miesiacu (tak wiem, w Polsce sie jezdzi maszynka) 62% kobiet spedza wiecej czasu na dbaniu o twarz niz o wlasna cipeczke.
No okej, wiadomo, wiecej ludzi widzi wasze twarze (przynajmniej ja wierze, ze tak jest ) ale ponoc czestsza uwaga skupiona na naszym kochanym "dole"sprawilaby, ze poczulybysmy sie pewniejsze siebie i atrakcyjniejsze.
Statystyki:
1. 92% z nas ma nazwe dla swojej waginy
2. 63% z nas uzywa jedynie mydla lub zwyklego plynu pod prysznic do higieny intymnej
3. Ponoc kazda z nas spedza przecietnie JEDYNIE 5 min dziennie na pielegnacje swojej cipeczki
4. Tylko 10% z nas mialo w calosci wydepilowana woskiem
5. 43% czuloby sie mniej komfortowo wychodzac z domu bez umytej buzi czy wlosow niz bez umytej waginki
6. 65% z nas spedza wiecej czasu na myciu i pielegnacji naszych wlosow (na glowie) niz pozostalych czesci ciala.
Pytania:
1. Jak nazywacie swoja vagine?
2. Co uzywacie do jej higieny i jak czesto?
3. W jaki sposob je depilujecie - brazilian, hollywood, zostawiacie naturalny busz...? I jaka metoda?
4. Uwazacie ze zaniedbujecie swoja wagine w porownaniu do pielegnacji innych czesci ciala?
5. Jak sie odnosicie do wyzej wymienionych statystyk? Utozsamiacie sie z wiekszoscia? Tak? Nie?
Pozdro
Wadżajna strona 1 z 5
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
AHAHAHAHAHA
hah, jestem wyjatkowa

brazil

maszynka, ale mam zamiar zalatwic to laserem asap, przegladam z uwaga groupony

to na pewno:)
probowalam, probowalam, ale udalo sie tylko w 1/3 i wymieklam

1. Jadzia

2. Lactacyd Femina ( rano podczas kąpieli, popołudniu przy podmywaniu się i wieczorem podczas kąpieli ) oraz chusteczki nawilżone Lactacyd Femina po każdym sikaniu :D
3. Brazilian, używam do tego hard waxu na wzgórku a na wargi cream wax.
4. U mnie jest na odwrót, dbam o Jadzie bardziej.
5. Tylko z punktem nr. 1 się zgadzam hahaha :D
nie ma pytania dla panow i gejow. zglaszam dyskryminacje.
Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.
1. Broszka albo Kaśka
2. żel lactacyd plus takie same chusteczki w końcu nie znamy dnia ani godziny:D
3. wosk alb maszynka na gładko lub z paskiem
4. raczej nie tylko o nogi dbam bardziej
5. nie wiem bo mam więcej kolegów niż koleżanek a tylko na swoim przypadku nie mogę sprawdzać statystyk
tez bym chciala, ale zgodnie ze statystykami dbam o inne czesci ciala bardziej i cycki ida pierwsze pod noz

ja dalam rade, choc za pierwszym razem chcialam zlezc ze "stolu" i uciec

dobre

pewnie zawsze ci z Jadzi ladnie pachnie - podziwiam, ja z tych co mydlem sie trzaskaja od stop do glow - w sensie shower gelem. choc mysle o kupnie wynalazku pod tytulem FEMFRESH - uzywalas kiedys?
uo matko, moja kosmetyczka cala pi cze traktuje tym samym takim cieplym woskiem

spieprzaj giej

mozesz sie odniesc do higieny twojej fujarki i jak ja nazywasz

hahahahaha

czesto masz takie spontony?
dlatego zapytalam czy i jak sie kazda z was utozsamia ze statystykami

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
jusz.
1. marian

2. zel do higieny intymnej 2x dziennie.
3. maszynka jednorazowa, ale czaje sie na wosk, choc boje sie ze bez torby zostane.
4. nie, dbam o wszystko jednakowo, czyli bardzo, stereotyp jest prawdziwy.
Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.
jak moj rumunski sasiad

Jarek wszystkich swoich kolegow Marian wola... albo Dareczku

polecam, bol nie istnieje, to tylko efekt twojej wyobrazni

wiadomo, rude jest wredne a blond glupie

no fakt, bo gej to chlop nie pan

W tym zacnym temacie aż prosi się o pytania dla menów :D
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek
Pipę nazwę psiochą tak na marginesie
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek
1. nie nazywam;)
2. zele do higieny intymnej raz lub dwa dziennie, w zyciu nie dam rady sie umyc zwyklym mydlem, bo podrazniam sie jak nie wiem:(
3. brazilian, maszynką:)
4. troche tak.
5 troche sie zgadza.