o takie:
w kolorze takim, jak ma Horodyńska:
fajne? nie fajne?
mi osobiście podobają się zajebiście, fajnie wyglądają na nodze zaś mój chłop stwierdził iż wyglądam w nich jak sprzedawczyni w mięsnym za komuny...
czekam na opinie
Botki - szybkie pytanie strona 1 z 3
do niczego bo ich w końcu nie kupiłam! #@#^%*&^%# a mam w takim kolorze dzianinowy sweter kurna!
a co do tych odkrytych palców to zajebiście mi się podobają :>
No tak jak Ci się podobają to kupuj, co się będziesz...
Mi matka zawsze mówiła: To Ty to będziesz nosić
zalezy od nogi, chude dlugie nogi fajnie w nich wygladaja,
moje nogi wygladalyby w butach za kostke jeszcze krocej niz sa w rzeczywistosci, wiec ja owszem wygladalabym jak Krycha odcinajaca baleron z metalowego haka

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
ja sie slucham siebie i mojego faceta - meska ocena tez jest bardzo wazna, zwlaszcza gdy jest szczera, a mysle ze Gotki chlopa ocena nalezy do szczerych bo nie cukruje tylko mowi do rzeczy

jak ja sie czuje w czyms dobrze, a moj chlop mowi, ze wygladam jak idz stad i nie wracaj to i tak pozniej tego nie nosze :D
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
Mi nie podobają się botki z odkrytymi palcami. Jakby były zakryte - jak najbardziej :) A jeśli chodzi o samą kolorystykę, to wydaje mi się, że ten konkretny fason lepiej prezentuje się w czerni niż w szarości.
Ucałuj ode mnie Pana Boba :>
Bardzo mi się takie buty podobają i kupię sobie w tym roku Tylko bez odkrytych palców właśnie :) Uj wie kiedy to nosić wtedy.
no właśnie problem jest taki, żem tłusta i nogi też mam grube :)
for example:
faktycznie może to wyglądać głupio (może byłoby lepiej gdyby były czarne)... chyba jednak poczekam aż kozaki się pojawią :)
mi się te podobają

pewnie lada moment i botków będzie większy wybór :)