iFeelSooLost
iFeelSooLost
  17 августа 2011 (pierwszy post)

Witam. Jako, że przed ślubem, chyba z nerwów i stresu moja skóra się bardzo buntuje postanowiłam zacząć pić drożdże, podobno bardzo szybko dają efekty i poprawiają stan skóry trądzikowej.

1. Czy ktoś pił drożdże? Czy efekty są faktycznie takie dobre? Ile razy pić w tyg?

2. Tabletki na trądzik - jakie polecacie?

Pozdrawiam :-) Marta C. W krótce G. :ziober2: :D

Paulinessa
Paulinessa
  17 августа 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: 1. Czy ktoś pił drożdże? Czy efekty są faktycznie takie dobre? Ile razy pić w tyg?

Piłam, ale ze względu na włosy. Jenak długo nie wytrwałam :and:
Paulinessa
Paulinessa
  17 августа 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Pozdrawiam Twój organizm, drozdże rozmnażają się przez pączkowanie w cieple,więc no właśnie...ma idealne warunki...

No aż zonknę. :Zonk:
droższe zalewa się wrzątkiem, żeby je najpierw zabić.
Paulinessa
Paulinessa
  17 августа 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: droższe

Drożdże*
justCax
justCax
  17 августа 2011
Prinz
Prinz: ile toto kosztuje i gdzie kupic?

podbijam.
i jeszcze powiedz jaką cere/jakie problemy z cerą miałaś przed używaniem tego specyfiku
Yukiko
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 22
Yukiko
  18 августа 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Prinz: ile toto kosztuje i gdzie kupic?podbijam. i jeszcze powiedz jaką cere/jakie problemy z cerą miałaś przed używaniem tego specyfiku

można to dostać w specjalistycznych aptekach, ale warto sprawdzic online bo nie jestem pewna.
mój tata dostaje to za darmo bo jest po nowotworze, wydaje mi sie że kupując to samemu to jest dość drogie.
Yukiko
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 22
Yukiko
  18 августа 2011

przepraszam za post pod postem.

Konto usunięte
Konto usunięte: i jeszcze powiedz jaką cere/jakie problemy z cerą miałaś przed używaniem tego specyfiku

przed używaniem miałam takie stałe pryszcze na całej twarzy (nie za dużo) oraz nasilenie ich w czasie miesiączki. teraz praktycznie nic.
StworzonaByCieszyc
StworzonaByCieszyc
  19 августа 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: 1. Czy ktoś pił drożdże? Czy efekty są faktycznie takie dobre? Ile razy pić w tyg?

o piciu nie słyszałam .. ale polecam maseczki z drożdży dają niesamowity efekt :) .
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.