Babsy
Babsy
  17 августа 2011 (pierwszy post)

Alexis Jordan (ur. 7 kwietnia 1992 w Columbii, SC) – amerykańska wokalistka i aktorka.
Piosenkarka wystąpiła w amerykańskiej wersji programu Mam talent! (America's Got Talent) w 2006 roku. Po wyeliminowaniu z programu umieściła covery piosenek na YouTube, które obejrzało ponad milion internautów. Debiutancki singiel Alexis "Happiness" został wydany 7 września 2010 roku. Drugi singel Jordan, "Good Girl" wydany został w lutym 2011. Tego samego miesiąca światło dzienne ujrzał także debiutancki album studyjny wokalistki zatytułowany "Alexis Jordan". Sean Paul nagrał piosenkę z Alexis "Got 2 luv U".

pytania:
1. podoba się?
2. co na tak, co na nie?
3. ile jej dajecie w skali 1- 10?
asiulcia1
asiulcia1
  17 августа 2011

jakoś nie podoba mi sie

MaqdaIena
MaqdaIena: Btw. ale się wystraszyłam jak po chwili wyskoczyło mi to gigantyczne zdjęcie

ja tak samo :lol2:
styka51
styka51
  18 августа 2011
Babsy
Babsy: bo my zawsze jestesmy sto lat za murzynami choc ja jako posiadaczka niemalego tylka na brak zainteresowania ze strony mojego faceta ta czescia ciala bynajmniej nie narzekam, ba, chyba woli nawet moj tylek od cyckow

No mój ciągle mówi, że mogłabym mieć większy tyłek... No fakt mogłabym przytyć, ale czułabym się wyalienowana :ninja:
Babsy
Babsy
  18 августа 2011
styka51
styka51: No mój ciągle mówi, że mogłabym mieć większy tyłek...

moge Ci oddac kilka moich nadprogramowych kg:lol2:
FejkiemJestem
FejkiemJestem
  18 августа 2011

ogólnie na ostatnim zdjeciu sie fajnie ubrała, ale zeby ja wziac musiałbym jej zakryc twarz :nie:

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.