Szukałam w internecie jakichs opini na temat chromu ale szczerze mówiąc nie znalazłam tego co chciałam, czy któraś z Was je stosuje, co daja czy po 1opakowaniu można przestac je brac czy nalezy brac chrom regularnie codziennie.....
Pozdrawiam...
lista tematów
tabletki chrom
Konto usunięte: Szukałam w internecie jakichs opini na temat chromu ale szczerze mówiąc nie znalazłam tego co chciałam, czy któraś z Was je stosuje, co daja czy po 1opakowaniu można przestac je brac czy nalezy brac chrom regularnie codziennie.....
Pozdrawiam...
Polecam , co dają? Puchną przez co jeść się nie chce na początku bierze się jakieś 6-8 tabletek gdy powoli żołądekzacznie się kurczyć zmniejszasz ilość tabletek, tabletki zdecydowanie na +
Konto usunięte: Polecam , co dają? Puchną przez co jeść się nie chce na początku bierze się jakieś 6-8 tabletek gdy powoli żołądekzacznie się kurczyć zmniejszasz ilość tabletek, tabletki zdecydowanie na +
Yyyyy? ;|
chrom się bierze bo ogranicza ochotę na słodkie rzeczy chyba pomyliłaś chrom z błonnikiem
Konto usunięte: Polecam , co dają? Puchną przez co jeść się nie chce na początku bierze się jakieś 6-8 tabletek gdy powoli żołądekzacznie się kurczyć zmniejszasz ilość tabletek, tabletki zdecydowanie na +
Konto usunięte: chrom się bierze bo ogranicza ochotę na słodkie rzeczy chyba pomyliłaś chrom z błonnikiem
No właśnie...

Ogólnie brałam chrom, ale mi apetytu na słodycze nie zmniejszył, był tu kiedyś o nim temat i na jedną działał, a na drugą nie.
wszystko w nadmiarze jest szkodliwe.
moja koleżanka zaczęła brać i stwierdziła, że piedoli bo żarła jeszcze więcej.
W moim przypadku rzeczywiście niwelowały ochotę na słodycze.
Ale ja mam problem z regularnym spożywaniem czegokolwiek, więc nawet nie pamiętam czemu przestałam je kiedyś brać.
Konto usunięte: Szukałam w internecie jakichs opini na temat chromu ale szczerze mówiąc nie znalazłam tego co chciałam, czy któraś z Was je stosuje, co daja czy po 1opakowaniu można przestac je brac czy nalezy brac chrom regularnie codziennie.....
Pozdrawiam...
Ja raz z ciekawości kupiłam, zażywałam chrom AŻ dwa dni!
Rzeczywiście działał, przez pierwszy dzień miałam mniejszą ochotę na jedzenie (chociaż może to ten tzw. efekt placebo

Ale nigdy nie mam motywacji ani chęci by cokolwiek robić, zażywać regularnie więc szybko przestałam :) Więc na dłuższą metę nie wiem jak działa.