monikamonisia20
monikamonisia20
  4 сентября 2011 (pierwszy post)
Witam;)
kończy mi się normaderm teint i postanowiłam zainwestować w coś nowego i niedrogiego. Czytałam dużo pozytywnych opinii o podkładach Revlon.
I bardzo mnie zaciekawiły te z linków. http://allegro.pl/revlon-photoready-003-okazja-i1780789428.html
oraz http://allegro.pl/podklad-revlon-colorstay-oc-pelna-kolorystyka-i1781439908.html
zależy mi na dobrym kryciu. mam cere z plamkami , zaczerwieniami.

Co możecie o nich powiedzieć?
krycie? długo się utrzymuje na twarzy?
a kolorystyka? nie chcę aby wpadał w róż jak wiekszość Vichy.
Coś z beżu by mi odpowiadało.

Z góry dziękuje za opinie.
sylwik
sylwik
  4 сентября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: zależy mi na dobrym kryciu. mam cere z plamkami , zaczerwieniami.

colorstay kryje calkiem niezle, o photoready slyszalam ze kiepsko.

Konto usunięte
Konto usunięte: a kolorystyka? nie chcę aby wpadał w róż jak wiekszość Vichy.

mialam jeden colorstay i dla mnie byl troche za rozowy, ale zle byl dobrany odcien + mam typowo zoltawa karmacje.

wyprobuj colorstaya, dotad najlepszy z plynnych podkladow jaki mialam, sama chyba do niego wroce zima, bo jednak na lato najlepsze sa mineralki:)
Darunia511
Darunia511
  4 сентября 2011

Miałam kilka razy Colorstay ten mocniejszy, sam fakt ze kupiłam ponownie znaczy, ze mi pasuje. Mocno kryje, gama kolorów spora, cena ok, wydajny.
Najlepiej jak sie przejdziesz do douglasa po próbki.

Paulinessa
Paulinessa
  4 сентября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Co możecie o nich powiedzieć? krycie? długo się utrzymuje na twarzy? a kolorystyka? nie chcę aby wpadał w róż jak wiekszość Vichy.

Colorstay dobrze kryje i trzyma się u mnie cały dzień.
Mam najjaśniejszy, nie ma tam żadnego różowego w nim :)
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  4 сентября 2011

NAJLEPSZE KRYJACE PODKLADY - z Vichy srednio bylam zadowolona, ale mam zwykly Dermablend - swietnie kryje to fakt, ale bardzo szybko schodzi i splywa, na ubrania, kolnierzyki itd.

najlepsze z najlepszych

zakryje nawet tatuaze, co tu mowic o zaczerwienieniach - wart swojej ceny bo uzywasz tylko odrobinke, jako ze jest bardzo gesty - polecam rozgrzac najpierw na dloni, lepiej sie rozprowadza
wersja light

Maybelline Superstay - nie schodzi na ubrania, bardzo dobrze sie trzyma przez caly dzien, swietnie sie rozprowadza, nie wysusza skory

no i polecany ostatnio bardzo goraco tutaj na forum

ma przyjsc do mnie w tym tygodniu, wyprobuje :D

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

sylwik
sylwik
  4 сентября 2011
massacre
massacre: zakryje nawet tatuaze, co tu mowic o zaczerwienieniach - wart swojej ceny bo uzywasz tylko odrobinke, jako ze jest bardzo gesty - polecam rozgrzac najpierw na dloni, lepiej sie rozprowadza

nie zmienia koloru po nalozeniu?
wytrzymuje wszystko bez splywania/ scierania sie?
:mrgreen:
monikamonisia20
monikamonisia20
  4 сентября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: nie zmienia koloru po nalozeniu? wytrzymuje wszystko bez splywania/ scierania sie?

to czym go wieczorem z twarzy zmyć? ;)
monikamonisia20
monikamonisia20
  4 сентября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Miałam kilka razy Colorstay ten mocniejszy, sam fakt ze kupiłam ponownie znaczy, ze mi pasuje. Mocno kryje, gama kolorów spora, cena ok, wydajny. Najlepiej jak sie przejdziesz do douglasa po próbki.

mocniejszy? to jakieś inne wersje są?
na moim zadupiu Douglasa brak;/
pozostaje zwykły sklep za ok 70zł albo allegro za 40zł.
tylko boję sie, że przez sieć upie ciulawy odcień;/
sylwik
sylwik
  4 сентября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: tylko boję sie, że przez sieć upie ciulawy odcień;/

idz do zwyklego sklepu potestowac, a pozniej kup na allegro. ja zawalilam odcien kupujac przez neta.

Konto usunięte
Konto usunięte: to czym go wieczorem z twarzy zmyć? ;)

to tylko pytania, czy tak jest, nie mialam:rotfl:
monikamonisia20
monikamonisia20
  4 сентября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: idz do zwyklego sklepu potestowac, a pozniej kup na allegro. ja zawalilam odcien kupujac przez neta.

już widzę mine sklepowej, ze może na mnie zarobić na tym podkładzie a tu dupcia;)
sylwik
sylwik
  4 сентября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: już widzę mine sklepowej, ze może na mnie zarobić na tym podkładzie a tu dupcia;)

sa tez takie 5ml 'probki', oryginalnie chyba do dopelniania sloiczka sluzace:mrgreen:
chyba ok 5zl za jeden:woot:
monikamonisia20
monikamonisia20
  4 сентября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: sa tez takie 5ml 'probki', oryginalnie chyba do dopelniania sloiczka sluzace chyba ok 5zl za jeden

w normalnym dostanę.?
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  4 сентября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: nie zmienia koloru po nalozeniu?

jest boski, bo po paru minutach dopasowuje sie do mojego odcienia - chwile po nalozeniu jest taki jakby rozowawy, ale to tylko kwestia paru minut czekania, az sie wkomponuje :)
Konto usunięte
Konto usunięte: wytrzymuje wszystko bez splywania/ scierania sie?

dokladnie tak. mozesz spokojnie na basen w nim isc.

Konto usunięte
Konto usunięte: to czym go wieczorem z twarzy zmyć? ;)

mocnym peelingiem.
zawsze mam problem zeby go dokladnie zmyc i musze sie ostro peelingowac. kolejny minus jest taki, ze nie polecam uzywac go na codzien, bo chyba jak kazdy dobrze kryjacy podklad zakrywa pory a co za tym idzie, moga ci wyskoczyc wypryski. Przynajmniej do momentu gdy skora sie do niego przyzwyczai. Ja sugeruje nie przyzwyczajac cery do tak silnych podkladow.

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

sylwik
sylwik
  4 сентября 2011
massacre
massacre: dokladnie tak. mozesz spokojnie na basen w nim isc.

hmmm. z tego co pamietam colorstay splywal jak bylo goraco/ troche wysilku fizycznego.
coz, trzeba sie przejsc do douglasa i sprobowac zdobyc probki, choc latwe to nie jest:rotfl:

Konto usunięte
Konto usunięte: w normalnym dostanę.?

watpie. ja bralam na allegro, z 1,5-2 lat temu, bylo sporo odcieni, teraz widze ze tylko 1:Woot:
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.