Hej wszystkim..
może od razu przejdę do senda..
od dawna miałam duży cellulit, i rozstępny, może dlatego ,że wszybko zaczełam rosnąć w podstawówce, od kilku miesięcy biegam, cellulit praktycznie zninał.. pozostał jedynie an pośladkach, ale .. pobiegam dłuzej i może nie będzie sladu:)) Stosowałyście kremy, peelingi??? pomagają.? Czy ktoś używał antycelluligowych preparatów z AVONU???
jak walczycie z rozstępami, czy w ogole jest sens stosując kremy?
przepraszam jesli powtarza, jestem tutaj rzadko, zawsze dobrze doradzicie wiec piszę.:)
lista tematów
ANTYCELLULIT strona 1 z 2
na temat tego badziewia z Avonu to faktycznie nic nie wiem :C
sorry
idz na temat o zdrowiu i dietach
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
na cellulit bańka chińska
na rozstępy mikrodermabrazja
*faceci mają cellulit ale bardzo rzadko sie to zdarza
Mężczyźni nie maja cellulitu, bo mają inaczej ułożone włukienka w skórze które automatycznie uniemożliwiają się takiego gromadzenia tłuszczu i w taki sposób...

Co nie zwalnia, że nie może mieć 'nadmiaru tłuszczu'(ale to nie jest cellulit) w ogranizmie bo może mieć O_o ..
Konto usunięte: Mężczyźni nie maja cellulitu, bo mają inaczej ułożone włukienka w skórze które automatycznie uniemożliwiają się takiego gromadzenia tłuszczu i w taki sposób...
jestem z zawodu kosmetykiem wiem co piszę .
pierwszy lepszy przykład znaleziony w internecie
Konto usunięte: Cellulit u mężczyzn zdarza się rzadziej, dotykając zwłaszcza mężczyzn z niedoborem androgenów takim jak syndrom Klinefeltera, hypogonadyzm, w stanach pokastracyjnych i u pacjentów, którzy otrzymywali estrogeny w terapii nowotworowej raka prostaty. Co ciekawe, u owych mężczyzn stopień zaawansowania cellulitu pogarszał się wraz ze wzrostem niedoboru androgenów.