samsung789
samsung789
  5 сентября 2011 (pierwszy post)

Hej wszystkim..

może od razu przejdę do senda..

od dawna miałam duży cellulit, i rozstępny, może dlatego ,że wszybko zaczełam rosnąć w podstawówce, od kilku miesięcy biegam, cellulit praktycznie zninał.. pozostał jedynie an pośladkach, ale .. pobiegam dłuzej i może nie będzie sladu:)) Stosowałyście kremy, peelingi??? pomagają.? Czy ktoś używał antycelluligowych preparatów z AVONU???
jak walczycie z rozstępami, czy w ogole jest sens stosując kremy?

przepraszam jesli powtarza, jestem tutaj rzadko, zawsze dobrze doradzicie wiec piszę.:)

marta0859
marta0859
  5 сентября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Nie to nie! będziecie ode mnie coś chciały tez wam nie powiem!

Co za bulwers... przecież nie każdy musi siedzieć tutaj 24 na dobę. Czasem trzeba poczekać chłopie.

Konto usunięte
Konto usunięte: od dawna miałam duży cellulit, i rozstępny, może dlatego ,że wszybko zaczełam rosnąć w podstawówce, od kilku miesięcy biegam, cellulit praktycznie zninał.. pozostał jedynie an pośladkach, ale .. pobiegam dłuzej i może nie będzie sladu:))

Bieganie na cellulit? :crylol: I to jeszcze na tyłku... Nie no. Nie licz na to, że po tym zejdzie.
Przestaw się na rower, jak nie lubisz jeździć to może być ten stacjonarny. Nie ma chyba innego sportu, który by lepiej "działał" na pośladki, bo podczas jazdy na rowerze najwięcej pracują właśnie nogi i dupa. Przy bieganiu z kolei tylko nogi... przynajmniej tak mi się wydaje. :woot:

Konto usunięte
Konto usunięte: Stosowałyście kremy, peelingi??? pomagają.? Czy ktoś używał antycelluligowych preparatów z AVONU???

Nie licz, że jakieś gówno z Avonu Ci pomoże. Cellulit to wina nieodpowiedniej diety, a rozstępy z tego co wiem możesz mieć od tego, że "za szybko urosłeś".
Cellulit a rozstępy to dwie różne rzeczy.
Na rozstępy nie wiem co może pomóc, ale cellulit, tak jak pisałam - rowery, odpowiednie kosmetyki, dieta. Ostatnie najważniejsze.
Poza tym kup sobie gąbkę jakąś do masażu, gruboziarnisty peeling i balsam ujędrniający. Tylko samymi kosmetykami cudów nie zdziałasz, pamiętaj, co jest najważniejsze.

Nie chcę się jakimś ekspertem robić, bo nie jestem, ale mam nadzieję, że trochę chociaż pomogłam.

Konto usunięte
Konto usunięte: jak walczycie z rozstępami

nie mam

Konto usunięte
Konto usunięte: czy w ogole jest sens stosując kremy?

w połączeniu z dietą i ćwiczeniami tak. bez nich nie.

btw. nie wiedziałam, że faceci mają takie problemy :woot:
NuTiiiiii
Reputacja: -1080 | BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
  5 сентября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: *faceci mają cellulit ale bardzo rzadko sie to zdarza

To jakieś pomówienie.

Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało :ziober2:
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:

SoDope
SoDope
  6 сентября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: jestem z zawodu kosmetykiem wiem co piszę . pierwszy lepszy przykład znaleziony w internecie

Nie ma takiego zawodu - ewentualnie kosmetolog ale z tego co pamiętam to masz technika.
a wyobraź sobie, że nie tylko TY masz technika z usług kosmetycznych na tym forum (czyt ja też mam).

Konto usunięte
Konto usunięte: Cellulit u mężczyzn zdarza się rzadziej, dotykając zwłaszcza mężczyzn z niedoborem androgenów takim jak syndrom Klinefeltera

http://pl.wikipedia.org/wiki/Zespół_Klinefeltera

w takim razie proszę o odpowiedz autora tematu - czy robił badania na stwierdzenie tej choroby. Bo co do reszty 'cech' tej choroby autor nie wymienił - więc stwierdzam, że jest zdrowym facetem więc to nie jest cellulit tylko 'nadmierna ilość tłuszczu' która być może ułożyła się w taki sam sposób jak cellulit.
Paulinessa
Paulinessa
  6 сентября 2011

A Wy jeszcze nie zauważyłyście, że temat pisała KOBIETA?

Konto usunięte
Konto usunięte: miałam

Konto usunięte
Konto usunięte: zaczełam
SoDope
SoDope
  6 сентября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: A Wy jeszcze nie zauważyłyście, że temat pisała KOBIETA?

męskie konto - nie moja wina.
:crylol:
Paulinessa
Paulinessa
  6 сентября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: męskie konto - nie moja wina.

:rotfl:
Draxiu
Reputacja: 13 | BluzgometrTM: 55
Draxiu
  6 сентября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: faceci nie mają cellulitu - o to prosta odpowiedz.

bo my nie mamy niczego co brzydko wyglada ^^
Linkin Park - New Devide
http://www.youtube.com/watch?v=ysSxxIqKNN0
SoDope
SoDope
  6 сентября 2011
Draxiu
Draxiu: bo my nie mamy niczego co brzydko wyglada ^^

nie przejmuj się - ja też nie mam cellulitu :mrgreen:
marta0859
marta0859
  6 сентября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: A Wy jeszcze nie zauważyłyście, że temat pisała KOBIETA?

Zwróciłam uwagę głównie na avatar i znaczek przy koncie.
Ale rzeczywiście to kobieta najwyraźniej :woot:
SoDope
SoDope
  6 сентября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Zwróciłam uwagę głównie na avatar i znaczek przy koncie. Ale rzeczywiście to kobieta najwyraźniej

a może facet uwięziony w damskim 'ciele' ?

dziwi mnie, że dziewczyna o problemach damskich musi pisać z męskiego konta.
nie wiem jak to po prostu wytłumaczyć - rozumiem gdyby poruszała kwestie seksu to fakt faktem czasami wstyd się podpisać pod swoimi 'potrzebami' ale cellulit to nie jest taka straszna rzecz.. :woot:
marta0859
marta0859
  6 сентября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: a może facet uwięziony w damskim 'ciele' ?

:crylol:
Chociaż... to niewykluczone. :D

Konto usunięte
Konto usunięte: dziwi mnie, że dziewczyna o problemach damskich musi pisać z męskiego konta.

Możliwe że swojego nie ma. Chociaż z drugiej strony, co za problem założyć...
Nawet gdyby miała anonimowo napisać.
Draxiu
Reputacja: 13 | BluzgometrTM: 55
Draxiu
  6 сентября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: nie przejmuj się - ja też nie mam cellulitu

z tego miejsca musze pogratulowac :)
Linkin Park - New Devide
http://www.youtube.com/watch?v=ysSxxIqKNN0
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.