Heloo !
Potzrebuje DOBREGO pudru do cery mieszanej, sklonnej do tlustej. Bardzo czesto sie świece, i potrzebuje czegos, co ladnie i dobrze utrwali makijaz.
Jaki puder polecacie ?
Mam zamiar też wypróbowac revlona colorstay, bo mam dosc duzo czerwonych krostek, i musze je przykryc. A poza tym, chyba dobrze matuje, tak ?
Pozdrawiam, Gosia.
lista tematów
puder
Aby osiągnąć szczęście, trzeba spełnić trzy warunki: być imbecylem, być egoistą i cieszyć się dobrym zdrowiem. Jeśli jednak nie spełnicie pierwszego warunku, wszystko jest stracone.
Gustaw Flaubert
Aby osiągnąć szczęście, trzeba spełnić trzy warunki: być imbecylem, być egoistą i cieszyć się dobrym zdrowiem. Jeśli jednak nie spełnicie pierwszego warunku, wszystko jest stracone.
Gustaw Flaubert
Konto usunięte: Mam zamiar też wypróbowac revlona colorstay, bo mam dosc duzo czerwonych krostek, i musze je przykryc. A poza tym, chyba dobrze matuje, tak ?
Matuje, mam cerę mieszaną, ale nie mam w strefie T i tak mega problemu ze świeceniem.
ISADORA!
Velvet Touch

Konto usunięte: Potzrebuje DOBREGO pudru do cery mieszanej, sklonnej do tlustej. Bardzo czesto sie świece, i potrzebuje czegos, co ladnie i dobrze utrwali makijaz.
W takim razie najlepiej nie używaj pudru na podkład, bo przy przetłuszczającej się skórze tak nieładnie się to "zlewa" potem i grudki się robią :C
Przynajmniej ja tak ZAWSZE miałam.
Konto usunięte: Mam zamiar też wypróbowac revlona colorstay, bo mam dosc duzo czerwonych krostek, i musze je przykryc. A poza tym, chyba dobrze matuje, tak ?
Ostatnio kupiłam, chyba z pół miesiąca już leży i jeszcze nie zdążyłam wypróbować

zielone korektory wiem ze są z Lovely , dostępne tylko w drogerii rossman . Są za parę groszy ., ale nie używałam więc nie wiem jakie są , ale za te 7 zł czy tam 8 można spróbowac.
Okazywanie miłości nie jest bezpieczne, a dążenie do intymności jest ryzykiem .
dodam:
http://mragnex.pinger.pl/p/4
u dołu stronki.
Okazywanie miłości nie jest bezpieczne, a dążenie do intymności jest ryzykiem .