kupilam sobie dzisiaj nowe cosmo, przegladajac strony gazety trafilam na calkiem fajna torebke (sklep Pull&Bear)
1. Co o niej sądzicie?
2. Widział ją ktoś na żywo^^?
3. Ona jest raczej taka mniejsza? (nie widze, na stronie zadnych wymiarow )
lista tematów
torebka
ta torebka jest mala i jest na lancuszku
u mnie tania, £15.99 :)
Pull&Bear to srednia jakosc - ale niektore torby ma fajne, mi sie podobaja te:
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
czyli nie pomiesci formatu a5
ale kurde w sumie i tak mi sie strasznie podoba, a ze jest na lancuszku to tym lepiej, bo lubie cos takiego;)
akurat mi nie przypadły do gustu.
w ogole to szukam torebki do szkoly tylko znowu nie jakiejś wielkiej, ale tez nie za małej i no nie moge nic znalezc:(
bo do eleganckich rzeczy tez bedzie fajnie pasowac

o formacie a5 zapomnij w tym przypadku - ale jesli w Polsce jest niedroga, to kup - zawsze moze byc "po szkole" ;)
Konto usunięte: w ogole to szukam torebki do szkoly tylko znowu nie jakiejś wielkiej, ale tez nie za małej i no nie moge nic znalezc:(
a River Islands?
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
bardzo fajna - a nie robia wysylek? wiesz, zebys mogla online zamowic?
ta z bershki wyglada zdradliwie - jesli chodzi o wielkosc - na tych chudych modelkach wszystko sie zawsze duze wydaje

nie zwrocilam uwagi, chociaz wiesz wolalabym ja dotknac przymierzyc itd, bo z tymi wysylkami to roznie bywa:)
no mi sie ona strasznie podoba, ale takich malych torebek to ja mam sporo:)
juz patrze