1. Kosmetyczka sama będzie wiedziała, jaki kształt będzie pasował do mojej twarzy, czy będzie się mnie pytać jaki kształt brwi ma mi zrobić?
2. Na taki mały zabieg trzeba się zapisywać, czy zrobi mi to od ręki?
3. Ile to mniej więcej kosztuje?

Ludzie mówią, weź się lecz się, sam się weź się, lecz się, kur.wa, co jeden lepszy ekspert.
u mnie dopasowała sama jak byłam pierwszy raz i robiła mi woskiem, teraz chodzę gdzie indziej i robi pęsetą
ja płace zawsze 20 zł za regulacje i henne
wcześniej płaciłam 15 zł za samą regulację, ale kosmetyczka robiła to naprawdę dobrze.
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
Kosmetyczka sama będzie wiedzieć jaki kształt nadać chyba że ty chcesz mieć konkretnego kształtu brwi, wiec możesz jej powiedzieć. Jak ja chodzę to się nie zapisuje, wchodzę do salonu i pytam czy jest w tej chwili wolna. Zabieg nie trwa długo i place 10 zł
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail