Hey.
Piszę, żeby prosić was o pomoc w stylizacji.
W sobote ide na 8nastke przyjaciółki, robi ją na sali.
kupiłam sukienkę:
http://moda.allegro.pl/firmowa-kimonowa-sukieneczka-xl-i1814779319.html
ale niewiem co do niej założyć bo sama w sobie rzuca się w oczy.
na pewno załoze czarne obcasy a co z resztą.?
Co byście mi doradziły.?
sukienka dodatki. strona 2 z 2
nadaje sie, jezeli ciemnym cieniem wyjedziesz za linie oka do zewnatrz, poprawisz linie kredka, w wewnetrznych kacikach dodasz odrobine srebrnego badz bialego koloru i zrezygnujesz z ciemnej kreski na dolnej powiece - w sensie zostaw tylko lekko rozazany cien ;)
ja tez nie, wisi mje to bo mam styl i klase :D
ja wiem ze w Polsce w rurkach trzeba wygladac tak:

i nic nie mowie, bo Vic wyglada zawsze cudownie
ale ja np w rurkach wygladam tak:

efekt zabich udek i krotkich nozek:

duza dupa:

masywne uda tak jak u Beyonce:

i nie ubieram sie w worki, wisi mnie to, bo rzecz polega na tym by podkreslach swoje kraglosci a w workach wyglada sie jak kloc bez ksztaltow!
jaki masz rozmiar? 42? 44? Zadna tragedia
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
Dodalo bez bana :D Dzieki Gotka :*
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
pomysle nad czyms takim ;) proste mam na codzien i taka mala odmiana sie przyda ;)
pocwicze cos jeszcze nawet dzisiaj ;) na codzien maluje sie bardzo oszczednie i raczej niemam wprawy w czyms mocniejszym.
wygladam w rurkach doslownie jak na zdjeciu pod komenatarzem "duza du*a"
no dokladnie tak 42.
znalazlam , szkoda ze male a gazety juz nie mam, zeby przeskanowac :)
bylam w szoku, ze laska nosi rozmiar wiekszy od mojego :D
jest cudnie proporcjonalna a o to przede wszystkim chodzi ;)
szczerze to mi ciezko uwierzyc ze ona jest rozmiar 14... moze 12?
twierdza ze 14 :D