Byliscie?
Experci od mejkapu zaprezentowali na ostatniom London Fashion Week nowe trendy na wiosne-lato 2012.
O ciuchach nie bede pisac, wiadomo dalej na szczycie trendu beda rurki i tuniczki
Pytania:
1. Podoba wam sie cos z tego?
2. Jak sie malujecie na codzien?
3. Wasz ulubiony makijaz - na szybko - jak wyglada? Co uzywacie?
4. Wasz ulubiony makijaz na jakies wyjscie - jak wyglada? Co uzywacie?
5. Jak lubicie podkreslac oczy? Jakis ulubiony trick na uwydatnienie waszych pieknych oczu?
6. Jak podkreslacie usta? Jak je malujecie? Szminka? Markerem? Blyszczykiem?
7. Ile tynku kladziecie na twarz? Duzo? Malo?
Temat dedykuje wszystkim tapeciarom
Pozdro :)
London Fashion Week strona 3 z 5
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
A nic mi nie mów... Ja przeżywam, bo krzywo kreska na powiece mi wychodzi, a tu se legalnie na luzaku kreskę maluje i o.
Pewnie jakieś tuoriale w necie są

A bo ja wiem...
Muszę zainwestować w porządne pędzle. przynajmniej jeden na początek...

Jakbym umiała się na Megan umalować to byłabym mega sucz z moim charakterem:
http://www.youtube.com/watch?v=uCfmRZtYqRU&feature=relmfu
368212: |
Ja potrafię, uczyli mnie tego hahaha :D |
poka to uwierze
uczyc to jedno, a talent to drugie - talent tez posiadasz Paulinko? to nawet przyjade do ciebie i zaplace extra za taki mejkap :D
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
są takie dni, że nie maluję się w ogóle bo mi się nie chce. |
ja mam sporo takich dni w swoim zyciu

Przez bity rok się tym zajmowałam.
To samo jest z tatuażami, jeżeli ktos potrafi rysować to wytatuuje Ci najpiękniejsze dzieło na świecie.
Potrafię rysować, zmieniać rysy twarzy makijażem też potrafię.
Ostatnio nawet robiłam makijaż kuzynce na bal, nie ta sama dziewczyna :-)
Przez bity rok się tym zajmowałam. To samo jest z tatuażami, jeżeli ktos potrafi rysować to wytatuuje Ci najpiękniejsze dzieło na świecie. Potrafię rysować, zmieniać rysy twarzy makijażem też potrafię. Ostatnio nawet robiłam makijaż kuzynce na bal, nie ta sama dziewczyna :-) |
ile nauka trwa? rok? zdaze na macierzynskim?

rysowac tez potrafie

znam takie hahahah, które cały tydzien chodza w tym samym makijazu tylko dokladaja sobie wiecej cienia na oczy i tuszu, wlosy tez myja raz na miesiac. A jak ida w piatek na impreze to w tym w czym poszly w piatek chodza przez caly weekend i w poniedzialek do roboty przychodza tak samo ubrane i umalowane hehehe