Siema,
Ostatnio jedziecie z serialami, to i ja mam cos dla was :D Pewnie byly, moze razem, moze pojedynczo... ale tak dla odswiezenia, jako, ze jestesmy juz po premierze 8 sezonu :D
Pytania:
1. Ktora wg Was najladniejsza? Ile punktow dajecie?
2. Ktora wg Was ma najfajniejszy charakter (na ekranie DH ofkors)?
3. Czy utozsamiacie sie z ktoras z postaci? W jaki sposob?
4. A moze z kazdej z bohaterek kazda z nas znalazlaby w sobie jakies podobienstwo? Co jest podobnego w Tobie?
5. Ogladacie w ogole czy juz tylko wampiry, seksy w 90210 i takie tam?
SUSAN DELFINO (Teri Hatcher)
ze szczypta photoshopu
i za mlodu (jest ktos na tyle stary jak ja i pamieta ja w "Statku milosci" czy "Supermanie"?)
GABRIELLE SOLIS (Eva Longoria)
BREE VAN DE KAMP (Marcia Cross)
LYNETTE SCAVO (Felicity Huffman)
lista tematów
Desperate Housewives strona 2 z 3
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
GABRIELLE SOLIS

Niby Susan... ale Gabrielle non stop się seksiła i lubię ją :D (przynajmniej jak ja to oglądałam;p)
Nie utożsamiam się z żadną z bohaterek, gdyż nie mam ich problemów, choć nikt nie wie jak będzie z akilka lat...
massacre: 4. A moze z kazdej z bohaterek kazda z nas znalazlaby w sobie jakies podobienstwo? Co jest podobnego w Tobie?
Niestety nie znam ich charakterów zbyt dobrze....
Kiedyś oglądałam, ale teraz leci późno na Polsacie i nie chce mi się czekać ;c
bo to serial dla doroslych i dojrzalych kobiet

bo to serial dla doroslych, chlopczyku

Konto usunięte: No tak. Ale Bree kończyła składać widelce jak Rex dostawał zawału (). To byłą niesamowita scena.
hyhyhy ja mam sama jakies dziwne jazdy, np ukladanie poscieli, jak poduszki sa krzywo to mnie kuwica strzela, puszki dla kota sa posegregowane w szufladzie kolorami i podzielone na mieso i ryby... jak jestem w domu to potrafie scierac kurze 3-4 razy dziennie... dlatego lepiej jak jestem w pracy