Siema,
Ostatnio jedziecie z serialami, to i ja mam cos dla was :D Pewnie byly, moze razem, moze pojedynczo... ale tak dla odswiezenia, jako, ze jestesmy juz po premierze 8 sezonu :D
Pytania:
1. Ktora wg Was najladniejsza? Ile punktow dajecie?
2. Ktora wg Was ma najfajniejszy charakter (na ekranie DH ofkors)?
3. Czy utozsamiacie sie z ktoras z postaci? W jaki sposob?
4. A moze z kazdej z bohaterek kazda z nas znalazlaby w sobie jakies podobienstwo? Co jest podobnego w Tobie?
5. Ogladacie w ogole czy juz tylko wampiry, seksy w 90210 i takie tam?
SUSAN DELFINO (Teri Hatcher)
ze szczypta photoshopu
i za mlodu (jest ktos na tyle stary jak ja i pamieta ja w "Statku milosci" czy "Supermanie"?)
GABRIELLE SOLIS (Eva Longoria)
BREE VAN DE KAMP (Marcia Cross)
LYNETTE SCAVO (Felicity Huffman)
lista tematów
Desperate Housewives strona 3 z 3
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
massacre: 1. Ktora wg Was najladniejsza? Ile punktow dajecie?
4. A moze z kazdej z bohaterek kazda z nas znalazlaby w sobie jakies podobienstwo? Co jest podobnego w Tobie?
1. Susan Delfino, dam jej 7
2. pojęcia nie mam
3. nie, bo nie oglądam tego szitu :D
4. nie jestem podobna do żadnej :)
5. wampiry i seksy + supernatural. zaraz założę temat :D
massacre: 1. Ktora wg Was najladniejsza? Ile punktow dajecie?
1. Eva Longoria. Nie daję punktów.
Na pytania 2, 3, 4 i 5 nie odpowiem, bo nie oglądam tego serialu, ani żadnych o których były wcześniejsze tematy.

Ludzie mówią, weź się lecz się, sam się weź się, lecz się, kur.wa, co jeden lepszy ekspert.
naaats: Ile jeszcze tych tematów o serialach, naślę na was komornika i wam zabierze tę durną kablówkę, o!
ja place na biezaco

z reszta badziewia o wampirach nie ogladam

ja ogladam w TV i jest to jeden jedyny serial ktory ogladam O!
to nie serial o wampirach tylko o kobietach w srednim wieku czyli takich jak ja (tylko bogatszych o te pare milionow

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail