lista tematów
nie rozumie swiata ani nic [foto] strona 1 z 4
dlaczego redtea sie powtarza?
slaby temat, bys sie postaral bardziej
Agoosia za dystans do siebie samej. jakkolwiek temat jest do bani.
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
Konto usunięte: to, że ma wytuszowane rzęsy nie oznacza od razu że ma tapete Ja uważam, że ma makijaż, a nie tapetę ;)
moze ja mam jakis wyrazny komputer, ale widac tapete, przy wlosach i ogolnie na twarzy w porownaniu np z szyja. Agoosia ma niektore zdjecia z tapeta a niektore z mniejsza iloscia tapety

ale generalnie walic to, bo mysle, ze kazdej z nas sie zdarza miec wiecej tynku na ryju, zwlaszcza jak cos wyskoczy :D - i nie klamcie ze nie

z reszta agoosia to nic w porownaniu z ostatnimi zdjeciami aguilery, ktorej olaboga profesjonalista robil makijaz

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
massacre: moze ja mam jakis wyrazny komputer, ale widac tapete, przy wlosach i ogolnie na twarzy w porownaniu np z szyja. Agoosia ma niektore zdjecia z tapeta a niektore z mniejsza iloscia tapety
ale generalnie walic to, bo mysle, ze kazdej z nas sie zdarza miec wiecej tynku na ryju, zwlaszcza jak cos wyskoczy :D - i nie klamcie ze nie
z reszta agoosia to nic w porownaniu z ostatnimi zdjeciami aguilery, ktorej olaboga profesjonalista robil makijaz

Konto usunięte: fizycznie niemozliwe, jak maluje twarz to szyje tez :)
co do wlosow to sie zgodze, chociaz w sumie po czesci tak to wyglada z podwodu rudawych odrostow
jesteś naturalnie ruda?