lista tematów
nie rozumie swiata ani nic [foto] strona 4 z 4
a wescie niech sie pokarze bez makijazu i ciekawe czy dalej bedziecie jej dzyndzla ssac ze jest ladna a odpowiedz jest prosta nie p0okaze ryja bez makijazu bo ma nos jak pinokio i wcale nie jest ladna jakby moja krycha marycha nie pracowala i w domu siedziala calymi dniami i nocami ak agusia to tez by tka wygladala bo ma ciagly czas na dbanie o fejsa a ic
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
Konto usunięte: tak kolor włosów - mówilam, że czasami wiesz co człowiek ma na myśli ...bo ale taki mi się podoba - z białym nie będzie mi do twarzy.
bo czytam w myslacvh

fajny byl, nawet ostatnio myslalam, czy by do niego nie wrocic, ale jednak nie, no moze za pare miesiecy, jak obecny mi sie znudzi

Konto usunięte: a wescie niech sie pokarze bez makijazu i ciekawe czy dalej bedziecie jej dzyndzla ssac ze jest ladna a odpowiedz jest prosta nie p0okaze ryja bez makijazu bo ma nos jak pinokio i wcale nie jest ladna jakby moja krycha marycha nie pracowala i w domu siedziala calymi dniami i nocami ak agusia to tez by tka wygladala bo ma ciagly czas na dbanie o fejsa a ic

przeciez my ta osobe bardzo dobrze znamy :)
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail