Konto usunięte: 1.Używacie kremów z filtrami do twarzy ? Tylko w lecie, czy przez cały rok?
2. Jeśli tak, jak łączycie ich stosowanie ze swoimi kremami (nawilżającymi, matującymi itd) i podkładami?
3. Oraz jeśli stosujecie... jaka firma i faktor?
1. Staram sie uzywac przez caly rok :)
2. Najpierw uzywam kremu, na ktory nakladam potem krem z filtrem.
3. W lecie: jesli moja skora jest normalna (tzn. mieszana w strone tlustej) uzywam Chanel UV ESSENTIEL SPF 50

, natomiast jak mi sie ryjek przesuszy uzywam la roche posay anthelios xl spf 50+

poza latem uzywam: avene antirougeurs - przeciwko czerwienieniu sie, chociaz filtr ma niski - tylko 10

, kremu z vichy aqualia antiox

jesli sie nie myle (a raczej jesli nie mam zwidow) to nadaje lekki koloryt, ma spf 15scie

uzywalam tez body shop vitamin c moisturiser 30

i jest bardzo fajny, ale kurcze nie jestem pewna, czy nie mam na niego reakcji alergicznej jak jest za cieplo, bo juz 2 razy jak go nalozylam wysuszylo mi twarz. Ale pachnie przeslicznie :) Najbardziej podchodzi mi ten z avene, ale chyba ma jednak za niski filtr i chyba poszukam, czy nie ma czasem spf 20

no i oprocz tego podklady, ktorych uzywam tez maja filtry - podklad z estee ma 10, puder mineralny z estee a 15scie no i chanel, wyzej pokazany przez massacre ma 15scie.
Konto usunięte: Chodzi mi troszkę o coś innego :) szkoda, że nie ma mmaryjki i agosi...
:)