lista tematów
jęczmień
Jak w trybie NATYCHMIASTOWYM pozbyć się jęczmienia z dolnej powieki oka? Jęczmień dość okazały. HELP! Inaczej przyjaciółka nie wyjdzie z domu ;(
Tak to się raczej nie da. Niech trze odkażoną obrączką jak długo się tylko da, czarna nitka na palec, ale może też zrobic sobie jakiś 20 minutowy okład z czarnej herbaty albo rumianku.
mam czarne skrzydła,muskam nimi stopy aniołów...
Aby osiągnąć szczęście, trzeba spełnić trzy warunki: być imbecylem, być egoistą i cieszyć się dobrym zdrowiem. Jeśli jednak nie spełnicie pierwszego warunku, wszystko jest stracone.
Gustaw Flaubert
ja słyszałam , że najlepiej rumiankiem ..
nie wiem ja takiego problemu nie miałam ( na szczęscie )
nie wiem ja takiego problemu nie miałam ( na szczęscie )
Okazywanie miłości nie jest bezpieczne, a dążenie do intymności jest ryzykiem .
w ciagu 2-3 dni sam powinien zejsc. nie ma niestety zlotego sposobu na niego. mozna przylozyc swietlik albo rumianek.
Sylvinka: Tak to się raczej nie da. Niech trze odkażoną obrączką jak długo się tylko da, czarna nitka na palec, ale może też zrobic sobie jakiś 20 minutowy okład z czarnej herbaty albo rumianku.
Yhy, ja mam z tym często problem ale ma to także podłoże alergiczne ;/
Okłady z rumianku i co chwile pocieranie obrączką trochę pomaga.
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało 
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek

Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek

Kobiety, absolutnie nie wolno tego robić! Sama miałam z tym problem i okulistka powiedziała mi, że takim tarciem obrączką tylko pogorszyłam stan powieki.
Z dnia na dzień jęczmień nie zniknie. Niech robi okłady z rumianku, a jeśli to nie pomoże, niech idzie do lekarza. Dostanie maść, dodatkowo lekarz pewnie zaleci w/w okłady i jęczmień powinien się wchłonąć.

ale to trzeba czasu.