Konto usunięte: znasz jakieś akcesoria babskie które się przydają?
tak jak Avante napisala - torebek i butow nigdy za wiele
Konto usunięte: może jakiś zestaw do domowego pedicure?
Moze byc. U mnie w drogeriach robia specjalne prezenty swiateczne. Ja dostalam od szefa w zeszlym roku zestaw wlasnie do manicure i pedicure. Podobal mi sie i uzywalam/ uzywam. Byl zestaw lakierow do paznokci (chyba 5) - kolory dosc neutralne, czerwienie, beze - to co kazdej z nas by pasowalo, do tego krem peelingujaco-nawilzajacy do dloni, do stop, jakies tam inne gadzety...
Moj kolega z kolei dostal fajny zegarek na stolik nocny - taki w stylu antycznym - swietny.
Konto usunięte: co masz w domu ciekawego co mogłabyś polecić innym dziewuszkom?
Jakie pytanie
Zapytaj czego nie mam - nie mam takiego malego odkurzacza i miksera do shakeow i mrozonej kawy - wiesz z kruszarka do lodow - stary oddalam bo tej kruszarki do lodow nie mial - i to bym chciala na swieta. Nie ma to jak margarita domowej roboty ^^ Odkurzacz z tego wzgledu ze maly duzo, czesto gesto kruszy, rozsypuje, robi balagan i jak mam odpalac za kazdym razem moj duzy odkurzacz to mnie trzesie. A taki podreczny wiesz... wlaczam cyk cyk cyk i po balaganie :D
Mojej mamie zazwyczaj zestawy kosmetykow kupuje.
Mojej siostrze i bratu ubrania... Moj brat uwielbia Manchester United, wiec sie po prostu loguje na ich oficjalna strone i wybieram
Patrz to:

Mojemy facetowi kupuje kufle z calego swiata, ostatnio kupilam z grawerowana dedykacja ode mnie i od syna... Do tego wedki i wszystko co zwiazane z rybami - uwielbia jezdzic na ryby a tego sprzetu nigdy za wiele...