Witam mam jasna karnacje a chcialbym jakis krem do twarzy ktory mi przyciemni skore. Zadnych samoopalaczy i solarium ktory nie pozostawia smug i nie trzeba go nakladac starannie jak samoopalacz i zeby nie bylo plam. W korzystnej cenie. :-) zebym mogl go dostać w drogeriach natura, rossman. Licze na wasza pomoc. ;-)
lista tematów
Krem do twarzy. strona 2 z 2
Konto usunięte: nic co nie jest samoopalaczem/bronzerem nie przyciemni ci skóry, a jeśli ktoś coś takiego wymyślił to ciekawa jestem jakimi zasadami się to coś kieruje bo na pewno nie żadnymi poznanymi;)
chyba, że ma na mysli coś takiego jak wypuścił 'Gosh' że nakładasz ten żel - skróa jest ciemna ale zmywasz to i masz normalną

Mi się wydaje, że jemu chodziło o krem stopniowo brązujący. Ale takie też trzeba nakładać starannie, nie ma cud-kremów, które nałożysz byle jak i same się równomiernie rozłożą
Pij sok z marchwi.
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
Yves Rocher ma bardzo przyjemne kremy do twarzy, np INOSITOL krem brązujący na pierwsze zmarszczki 25+ :-) polecam.
eee.. ew. jeżeli nie ma być na pierwsze zmarszczki to:
http://www.yves-rocher.com.pl/nawilzajaco-brazujacy_krem_do_twarzy
Tomasz: Witam mam jasna karnacje a chcialbym jakis krem do twarzy ktory mi przyciemni skore. Zadnych samoopalaczy i solarium ktory nie pozostawia smug i nie trzeba go nakladac starannie jak samoopalacz i zeby nie bylo plam. W korzystnej cenie. :-) zebym mogl go dostać w drogeriach natura, rossman. Licze na wasza pomoc. ;-)
W Avonie kiedys było coś takiego