http://allegro.pl/i9300-tv-wifi-pl-menu-bez-simlocka-wys-24h-gratis-i3075016177.html
Jest to podróba Galaxy s3.Mam pytanie czy ktoś miał doczynienia z nim? Czy szybko pada dotyk? Czy ten model chinszczyzny pozwoli mi na kilkumiesieczną zabawe?
lista tematów
Warto czy nie Telefon taki brać? strona 2 z 2
Nie wydaje mi się, żeby ten telefon aż tak tragicznie wypadał przy htc
http://www.mgsm.pl/pl/porownanie/6747/4651/0/0/
Z tego co widzę, użytkownik chce używać chińskiej podróby na javie dlatego zasugerowałam ten model - z racji jego niskiej ceny.
Telefon niezły, aczkolwiek do htc mu wiele brakuje - przede wszystkim RAM, rozdzielczości wyświetlacza, grafiki oraz qwerty (
). Co do chińszczyzny: częste awarie spowodowane lichym montażem(w 3 rozkładanych egzemplarzach "made in china'' podzespoły wyglądały jak wyczarowane lutownicą tranzystorową), wymienione wi-fi często nie istnieje, bądź w komplecie z nieziemską chińską przeglądarką nie spełni swojej roli. Poza tym problemy z głośnikami, zasięgiem, niepełny język polski(jw), mikroskopijna pamięć wewnętrzna, gwarancja PRODUCENTA(do zrealizowania zapewne w Azji). Polecam coś taniego na androidzie na początek, np: motorola defy. Jeżeli nie musi to być systemowiec, a chcesz coś z dobrym ekranem dotykowym zainteresuj się samsungiem jet, lg arena i masą innych tanich sprzętów sprawdzonych producentów. Wspomniany prestigio będzie miał niestety problem chińskich kolegów - brak jakiegokolwiek wsparcia w serwisach:)Konto usunięte: MuyBueno: Ale herezje ... Nie wydaje mi się, żeby ten telefon aż tak tragicznie wypadał przy htc http://www.mgsm.pl/pl/porownanie/6747/4651/0/0/ Z tego co widzę, użytkownik chce używać chińskiej podróby na javie dlatego zasugerowałam ten model - z racji jego niskiej ceny.
tragicznie to mało powiedziane, wszystko ten telefon ma gorsze niż htc... ekran, pamięć ram, pamięć wbudowana, procesor, gpu, aparat/kamera, jeśli wierzyć mgsm, to i komunikacja leży(brak hspa+ i hsupa, to drugie trochę dziwne, gdyż hsdpa jest, brak obsługi 3G na częstotliwości 900MHz)
ziew...
Konto usunięte: MuyBueno: Ale herezje ... Nie wydaje mi się, żeby ten telefon aż tak tragicznie wypadał przy htc .
Bardziej to chodziło mi o to,że telefony HTC są na tyle tanie,że nie potrzebują alternatyw,Oprócz One X'a ,który 'trochę' kosztuje no i oczywiście tego co ma wyjść One.A te chińskie podróbki nie są godne polecenia-żadnego.
Oj tam czepiacie się bo jesteście facety i się znacie bardziej na technologi niż kobieta :D
Ale szczerze uważam, że lepszym rozwiązaniem jest ten telefon niż ta chińska podróba.
Ale szczerze uważam, że lepszym rozwiązaniem jest ten telefon niż ta chińska podróba.
Chińskie podróbki często nie przetrwają ciężkiej próby rozpakowania sprzętu. (:
Co do telefonów z androidem - Sony Ericsson wypuścił ostatnio fajną serię - każdy znajdzie coś dla siebie w danym przedziale cenowym. (: Jak masz kupić chińczyka - to lepiej kup nokie e52, przynajmniej na baterii będzie długo trzymać :D
Co do telefonów z androidem - Sony Ericsson wypuścił ostatnio fajną serię - każdy znajdzie coś dla siebie w danym przedziale cenowym. (: Jak masz kupić chińczyka - to lepiej kup nokie e52, przynajmniej na baterii będzie długo trzymać :D