[color=cyan]Hey Hi Hello
Teraz czeka mnie 3 gimnazjum - szkoda że wakacje tak szybko lecą ;(
Swoją przyszłość mam nadzieję wiązać z aktorstwem. A co za tym idzie ? Studia aktorskie. Uczęszczam już na specjalne zajęcia kształcące talenty... ale nie o tym miałam pisać
Rzecz w tym iż słyszałam że najlepiej przygotowują licea o profilu dziennikarskim - stres i te sprawy
Stąd pytania :
Czy ktoś jest na takim profilu i może napisać co i jak
oraz
Macie może jakieś inne propozycje i wiecie gdzie jest jakieś dobre liceum co by mnie przygotowało na dalszą ścieżkę życia ... w Szczecinie lub Gdyni bo mam możliwość wyboru tych dwóch miast ^^.
Dziękuje za uwagę i odpowiedzi
lista tematów
Jakie liceum ... przyszłość aktorstwo :) strona 2 z 3
Ja kochałam , kocham i będę kochać teatr. Miałam okazję już pracować ze znaną aktorką nazwizka nie zdradze

Powiem że bardzo mi się podoba mówienie wiersza np. Zbigniewa Herberta Kamyk drąc się z całych sił jak by go coś potrąciło na ulicy... albo szeptać jak ukochanemu do ucha ... ^^. niezapomniane !
A gdy stoję na scenie czuję się jak by mnie ktoś uskrzydlił ... mrrr
Jak kochac to księcia ..jak krasc to miliony...jak szalec to na calego
sarna93: Ja kochałam , kocham i będę kochać teatr. Miałam okazję już pracować ze znaną aktorką nazwizka nie zdradze :PP
Powiem że bardzo mi się podoba mówienie wiersza np. Zbigniewa Herberta Kamyk drąc się z całych sił jak by go coś potrąciło na ulicy... albo szeptać jak ukochanemu do ucha ... ^^. niezapomniane !
A gdy stoję na scenie czuję się jak by mnie ktoś uskrzydlił ... mrrr
no to alleluja i do przodu
powodzenia życze w bliższej i dalszej przyszłości
ja byłam na profilu dziennikarsko - teatralnym teraz się on zwie humanistyczno - artystyczny .. ale do rzeczy .. przedmioty rozszerzone to j. polski, historia, w.o.s .. hm.. dalej to już istnieje możliwość pisania artykułów do lokalnej prasy, kilka audycji w radiu, dużo, dużo przedstawień różnego typu, czasem i telewizja z tym, że ja nie miałam przyjemności.. to chyba tyle..