Konto usunięte: no raczej nie i będziesz miał mundur ale tak nie z obowiązku chyba lepiej do wojska trafić, co nie?
nie no on po prostu jest do Dupy nie wyobrażam go sobie w wojsku, wśród samych facetów
no fryzura ciut inna, troszkę przytyłam chyba ze 3 kilo i już nie jestem taka blada na twarzy to jest dość duża zmiana:D a Tobie zimą w takich krótkich to by pewnie w głowę było zimno
drugi mundur ? po co mi aż tyle

, chociaż w sumie ja już nie wiem czy Ci w zaocznych noszą mundury
no ponoć lepiej iść na ochotnika raz że było krócej , i było się jednak lepiej traktowanym , przynajmniej tak kolega mi mówił

czemu nie ?

, może i by się wyrobił , a może właśnie dobrze by mu to zrobiło
a tam fryzura , przecież miałaś dłuższe i teraz nadal masz dłuższe bo co innego z długich na krótkie , bo za mało wychodziłaś na słońce to blada
no z pewnością byłoby zimno , ja już nie pamiętam kiedy miałem krótkie włosy zimą
Konto usunięte: no to faktycznie nieciekawie a co z tą robotą na stacji?
lada dzień i coś wykombinuję , może stronę internetową (szablon) zacznę pisać i może coś sprzedam
wysłałem do nich CV i lypa
Konto usunięte: ej! to dlatego że blondyna, a nie że baba
no policjant fajny, tylko ciągle się zastanawiam po co musiał spisać nasze numery telefonów koleżanka demona nie :D rozpłakała się i zaczęła przepraszać ja miałam w głowie całą wiązankę dla tej głupiej baby ale nic nie powiedziałam żeby nie pogarszać sytuacji kolezanki
no nie wiem czy to takie głupie w końcu jej sie udało, a tak to musiałaby sie zadowolić tylko tym że szedłeś obok do odważnych świat należy
no to podziwiam ja bym chyba nie wytrzymała... chociaż w sumie moja praca też zbyt przyjemna nie jest, a wczoraj to jeden wielki koszmar po prostu
to blondyna nie jest babą ?
haha i wszystko jasne po co te numery , lada dzień a możecie spodziewać się smsika
hmm no to trochę dziwnie po co to płakać skoro i tak się nic nie da więcej zrobić

to jednak dobrze że nic nie mówiłaś
no dla mnie głupie , bo jak zobaczę fajną soczystą laskę

to mam do niej od razu zagadać

, najpierw to jechała w tym samym trolejbusie odwracała się z koleżanką do mnie i się tam śmiała , uśmiechała jak kto woli , no i wyszły
za mną i zaczepiły . ale "odważni krócej żyją !"

takim tekstem doyebal mi koleś gdy wspinałem się na rysy , bo on zrezygnował z dalszej wspinaczki bo pogoda się psuła i zanosiło się na deszcz
przy fajnym towarzystwie to można pracować nawet w tych złych warunkach
no nie jest , raczej gorsza od mojej muszę przyznać
co się stało wczoraj ?
Konto usunięte: no niestety mniej ciekawe jak to będzie...
tak zimą? no to inaczej niż ja :D to Ty tak ciągle sobie browarkowałeś zamiast do szkoły
no drugi nabór będzie i mam nadzieję że jakoś wskoczę na ten transport chociaż, ale maturę i tak muszę poprawiać
dostałam sie póki co na zarządzanie i inżynierię produkcji i chcę jutro zawieźć oryginał świadectwa maturalnego
no to miałeś szczęście, ja nawet w tym pechowa byłam
hmm i tak się robi coraz dłuższe
no zimą lubiłem chodzić a właściwie nie wstawać rano do szkoły
bo tak śpiąco jest i w ogóle , zimno to się nie chce iść
jak było ciepło to my chodziliśmy tak się napić , pogadać , raz poszliśmy po libacji pisać sprawdzian z chemii , gotowca podłożyłem wtedy
To Ty na transport czy na geodezję bo ja już nie rozumiem

,
też poprawię chociaż zależy czy się tam dostanę
to gratuluję przecież to nie jest takie złe , i raczej inżynieria jest dobrym kierunkiem przyszłościowym bo ludzi potrzebują i dobrze płacą , zostań tam
jak to ? przecież ja musiałem przy rekrutacji zanieść oryginał świadectwa i odpis

raz w końcu miałem szczęście
Konto usunięte: inni myślą że jestem zła ja po prostu nie ujawniam mojej prawdziwej natury lepiej żeby nie kastrowali
mięta z czekoladą? dla mnie to jakoś nie brzmi smakowicie
to trzeba było zjeść 3 naraz przed snem, może bys przytył
no też racja, chociaż jedna dobra strona
no skoro tak myślą to może i coś w tym jest

chociaż nie wierzę w opinię innych
prawdziwą naturę zostawiasz w domu ?

może po kastracji uspokoiłabyś się

nie wiesz co tracisz , mięta z czekoladą sama słodycz
przecież ja tylko w nocy się obżeram i nic
Konto usunięte: broisz
świetny
bo ja psuja jestem z natury
nie wiedziałem co wymyślić , i tak to mi przyszło do głowy
Konto usunięte: z pewnością
są coraz nowsze odmiany i coraz późniejsze, podobno w połowie sierpnia mają jakieś się zacząć
a jak
ale to już pewnie chemia jest ! już nie mają czego wymyślać
Konto usunięte: no wtedy na pewno ale wtedy to by Ciebie od masowania bolały
ja tam też wolę dzwonić, jest wszystko dużo szybciej załatwione i bez niedomówień
grozisz mi? mam na jakiś czas nauczkę z tymi okularami i będę nosic ale potem pewnie znowu zacznę tak co jakis czas zdejmować
nie bolałyby , szybki jestem

, no właśnie po co się męczyć i pisać 10razy jak można spokojnie zadzwonić
no grożę i to samym profesorem ! , no mam nadzieje że będziesz nosić bo jak nie ? to z resztą sama wiesz co Ci grozi
no wiadomo że czasem okulary przeszkadzają i trzeba ściągnąć
Konto usunięte: chyba znowu się wydłużają te posty
też bym chciała...
ehhh to może i nawet dobrze