Konto usunięte: Na polskim? Mnie tego na przedsiębiorczości uczono :P
U mnie być może też na przedsiębiorczości było, ale mieliśmy z taką babką, której nikt nie słuchał więc nie jestem pewien xD
Fobia: u mnie sprawdzali tylko czy mamy standardowy kalkulator ;]
To u mnie w zeszłym roku na próbnej z matmy nikt się nie czepiał o kalkulator, a jak przyszła już majowa matura, to sobie kalkulatora nie wyciągnąłem :|
Fobia: Ja nie miałam tego ani tego. 3 rok chodzę do humana i ani razu tego nie pisałam.
To zagadajcie polonistkę, niech zrobi jakąś lekcję o tym ;D Przynajmniej luz raz będzie ;p
Konto usunięte: za dobrze Ci było w takim bądź razie
Ogólnie u mnie w szkole źle nie było

Współpraca co niektórym się udawała :D Ale to też od miejscówki zależało
Konto usunięte: myślisz.?
Jeśli się nie mylę przeszukać mogą Cię w obecności policji ;D Ale pewny na 100% nie jestem ;p
Konto usunięte: ale jeżeli ktoś pisze odręcznie to się nauczy :)
A to fakt. Kiedyś miałem takiego nauczyciela, co jak przyłapał kogoś ze ściągą, a była zrobiona odręcznie i estetycznie, to nawet pozytywną ocenę mógł wpisać do dziennika. Ale raczej tylko ją zabierał bez konsekwencji.
Konto usunięte: możliwe, że masz racje.
Jak nam kiedyś babka od polskiego mówiła, że żeby się uczyć w tym technikum, to trzeba było mieć średnią 4,5 minimum... obecnie właściwie każdego przyjmują. Coś w tym jest.
Konto usunięte: ale nam - humanistą, którzy nie wiążą przyszłości z matematyką, ani nie będą mieli elementów matematyki na studiach- niech podarują matmę, albo dadzą zadania na poziomie 2*2 ;)
Ta próbna była na prawdę łatwa ;]
I mogę odwrócić kota ogonem i powiedzieć, że umysłom ścisłym też by mogli polski odpuszczać, skoro nie wiążą przyszłości z przedmiotami humanistycznymi
Konto usunięte: i kto miał troszkę racji.?:D
Kto ma rację, ten stawia kolację