No to maturzyści jak tam po?
Jak oceniacie poziom? Łatwa/trudna ?
Jeżeli chodzi o mnie podpasował mi Świętoszek :)
Jedyna lektura, którą przeczytałam przez całe liceum
juleczkusia
4 мая 2010
Konto usunięte: matma prosta jest , ja to sie zastanawiam jak fizyke rozszerzona zdalem bo do tej pory nie wiem :D
acha. no spoko, odważny jesteś.
a na ile procent matma, a na ile fizyka??
UkolyszMnieDoSnu
4 мая 2010
chyba mi nie poszło xD
bellemadone
4 мая 2010
Konto usunięte: nie ma co komplikowac sobie zycia :P zdalem, na studia sie dostalem gdzie chcialem wiec zlewka.
ale przed zlozeniem papierow tego nie wiedziales mimo wszystko gratulacje
MaQ7
4 мая 2010
Konto usunięte: acha. no spoko, odważny jesteś.
a na ile procent matma, a na ile fizyka??
bardzo cienko matma mimo ze dobrze sie z niej czulem 52 tylko z fizy 40
juleczkusia
4 мая 2010
Konto usunięte: bardzo cienko matma mimo ze dobrze sie z niej czulem 52 tylko z fizy 40
na rozszerzeniu?
MaQ7
4 мая 2010
Konto usunięte: na rozszerzeniu?
no ta, przeciez nie podstawa hahaha
juleczkusia
4 мая 2010
Konto usunięte: no ta, przeciez nie podstawa hahaha
więc czego Ty się dziwisz? jak ja zdam matematykę na podstawie, tak, jak sobie radzę z arkuszami, które znajduję w internecie to się nie obrażę.
MaQ7
4 мая 2010
Konto usunięte: więc czego Ty się dziwisz? jak ja zdam matematykę na podstawie, tak, jak sobie radzę z arkuszami, które znajduję w internecie to się nie obrażę.
dziwie bo dla mnie to na ile Ja zdalem bylo malym wynikim, uwazalem ze stac mnie na wiecej :P
bellemadone
4 мая 2010
Konto usunięte: juleczkusia:
na rozszerzeniu?
no ta, przeciez nie podstawa hahaha
się smiejesz, jak pisalam geoegrafie, to rozszerzenie bylo owiele latwiejsze niz podstawa i balam sie, ze sa jakies haczyki
juleczkusia
4 мая 2010
Konto usunięte: dziwie bo dla mnie to na ile Ja zdalem bylo malym wynikim, uwazalem ze stac mnie na wiecej :P
przecież przez pięć lat można poprawiać.
juleczkusia
4 мая 2010
Konto usunięte: się smiejesz, jak pisalam geoegrafie, to rozszerzenie bylo owiele latwiejsze niz podstawa i balam sie, ze sa jakies haczyki
ja zdaję geografię na rozszerzeniu. bo jest łatwiejsza niż podstawowa
juleczkusia
4 мая 2010
Konto usunięte: chyba mi nie poszło xD
a co ja mam powiedzieć?
bellemadone
4 мая 2010
Konto usunięte: ja zdaję geografię na rozszerzeniu. bo jest łatwiejsza niż podstawowa
powodzenia :)
MaQ7
4 мая 2010
Konto usunięte: się smiejesz, jak pisalam geoegrafie, to rozszerzenie bylo owiele latwiejsze niz podstawa i balam sie, ze sa jakies haczyki
ano ja do tej pory sie zastanawiam jak mozna zdac fizyka na rozszerzeniu przerabiajac przec cale LO pol materialu :D
Konto usunięte: przecież przez pięć lat można poprawiać.
mozna mozna , tylko nie nalezy zapominac ze studia rozleniwiaja ^^
juleczkusia
4 мая 2010
Konto usunięte: powodzenia :)
nie dziękuję. to mnie czeka 13stego maja ;)
Konto usunięte: mozna mozna , tylko nie nalezy zapominac ze studia rozleniwiaja ^^