lista tematów
Poprawka czy kombinowanie??? strona 2 z 2
Siemanko... jest taka sprawa... wszystko wyjątkowo pozaliczane mam ale z chemii uż wpisaną lache... z urzedu przysługuje mi jednap oprawka jak kazdy wie... jestem w 2 liceum to ostatni rok chemii... poprawki nie ogarne wiem to bo kija umiem i nigdy nie umiealem i nie chce nawet rozumiec tego :)... jest pcja by uciec od tego? wywinąć sie? przeniesc do waw do jakies szkoly ktora w 2 klasie nie miala chemii? znacie jakies? albo inne opcje? pomocy :D ja musze to ogarnac bo mam uklad ze starym albo zdaje dostaje fure albo mam szukac nowego domu xDDD
szukaj nowego domu :p
powaznie, to nie ma co się zrażać do poprawki, bo można wszystko nadrobić, nie unikniesz raczej tej chemii. bierz sie do roboty
powaznie, to nie ma co się zrażać do poprawki, bo można wszystko nadrobić, nie unikniesz raczej tej chemii. bierz sie do roboty
Konto usunięte: Siemanko... jest taka sprawa... wszystko wyjątkowo pozaliczane mam ale z chemii uż wpisaną lache... z urzedu przysługuje mi jednap oprawka jak kazdy wie... jestem w 2 liceum to ostatni rok chemii... poprawki nie ogarne wiem to bo kija umiem i nigdy nie umiealem i nie chce nawet rozumiec tego :)... jest pcja by uciec od tego? wywinąć sie? przeniesc do waw do jakies szkoly ktora w 2 klasie nie miala chemii? znacie jakies? albo inne opcje? pomocy :D ja musze to ogarnac bo mam uklad ze starym albo zdaje dostaje fure albo mam szukac nowego domu xDDD
Nie ma zadnej opcji:) W kazdej szkole jest wymagana zdana chemia podstawowa rozlozona na dane lata to tak jakbys zapytal/ala sie czy mozna uciec od matury z matematyki albo od nauczania jej przez cale zycie bo przeciez sie nie przyda:) Zapisz sie na korki masz sporo czasu albo niech ktos ci wytlu,aczy proste skoro inni ogarneli ty tez powninienes:)