Reputacja: -46 |
BluzgometrTM: 13
RexMundi
15 апреля 2011 (pierwszy post)
temat otwarty i ogólny
Jak wam poszły testy ?
Który egzamin był trudniejszy ?
Jakie plany po gimnazjum ?
Zapraszam do Dyskusji
...Ignorance is bliss...
TouchMore
17 апреля 2011
To bylo straszne.
Polski? Wiecej histy niz polaka ;\ Ten ''patriotyzm" bedzie mi sie snil po nocach jeszcze przez miesiac -.-
Matma? Hmm.. tu sie troche zdziwilem,bo nie bylo zadan do obliczania Pc,V i Pi stozka,walca itd. Ogolnie to troche odpowiedzi podejrzalem od kolezanki.
NIemiecki? Chyba najprostrzy egzamin z tych wszystkich trzech! ;D Toz to ten egzamin byl prostszy niz sprawdziany na lekcji xD
Ciesze sie,ze mam juz je z glowy,teraz tylko wybor szkoly (pewnie technikum informatyczne,albo logistyczne)
Reputacja: 0 |
BluzgometrTM: 37
lewy86
19 апреля 2011
"Łał" ten post powinien zostać zamkniety- nie wnosi nic pożytecznego
Andreina
20 апреля 2011
Konto usunięte: Polski? Wiecej histy niz polaka ;\ Ten ''patriotyzm" bedzie mi sie snil po nocach jeszcze przez miesiac -.-
Ciesz się, że miałeś w ogóle jako wypracowanie napisanie rozprawki. Mój rocznik takiego szczęścia nie miał...
Julitka
25 апреля 2011
human - tak średnio,ale dało się przeżyć,dużo podchwytliwych pytań. podanie i rozprawka bardzo łatwe.
matma - mino tego,że nie jestem orłem z przedmiotów ścisłych,test mi mega dobrze poszedł,wg mnie prosty.
języka(rosyjskiego) nie pisałam. (:
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.