Za chwilę zauważyłam, że dodatkowo w miejscu zetknięcia obramowania laptopa z ekranem po jednej stronie zrobiła się taka większa 'szparka'. Chciałam zrobić zdjęcie, ale i tak na zdjęciu tego dobrze nie widać, dlatego bez sensu, mam nadzieję, że wiecie o co mi chodzi.
Co może być przyczyną tego, że tak się stało? Obluzowała się jakaś 'śrubka' czy co?

Jak można to naprawić? Po wpisaniu w google hasła- "pęknięcie zawiasów w laptopie" wyczytałam na jednym forum, że można to skleić klejem- przez chwilę nawet przeszło mi to przez myśl, ale stwierdziłam, że jednak tego nie zrobię, bo nie jestem pewna, czy przez takie coś nie zepsuję komputera.
Nigdy wcześniej nie miałam takiej 'akcji', sama tego nie umiem naprawić, próbowałam dociskać palcami w miejscu tej szpary (jakkolwiek to brzmi, chodzi o laptopa), ale za każdym razem jak ponownie go otwieram, szparka się "poszerza" i nic z tego, muszę teraz się z tym obchodzić bardzo delikatnie, bo boję się że coś się urwie.
Pytam tu na forum bo obecnie jestem sama na dłuższy czas i nie bardzo wiem co z tym zrobić,
za wszelką pomoc z góry dziękuję.