lista tematów
Zbieranie Coins za Darmo
Orientuje się ktoś może dlaczego już przez dwa dni nie mogę zebrać żadnego prezentu, tylko cały czas mi wyskakuje komunikat, ze wszystkie prezenty w dniu dzisiejszym zostały już zebrane?
Jeśli cały czas bierzesz prezenty i FP z zapro. z facebook'a, to na samym Smeet nic nie zbierzesz i nie możesz się wtedy też podzielić ze znajomymi ;/ Jest limit, który obejmuje całkowitą pulę prezentów tak ze zbieractwa na Smeet jak i z zaprto. na facebook'u
KoCham Was
A ja mam takie pytanie. Ile razy dziennie prezenty Fb bootsy cukrowe laski itp sa rozsypywane po miescie Fotki? Bo dzis weszłam rano pochodzilam po smeecie i pozbierałam wszystko, potem znow sie zalogowalam to na rynku znow byly prezenty chociaz jak wczesniej sie logowalam to ich nie było, i teraz znow jak sie zalogowalam była gwiazdka na rynku z 100 Fp:) Nie zebym narzekała ale jestem ciekawa ile razy dziennie tak są rozsypywane Czy tylko na rynku zawsze po zalogowaniu taki prezent czeka ?
jak krecic kolem zeby cos wygrac bo jak narazie ciagle trafia mi sie 1 coins albo 25 lub 10 bootsow ;/
Nie da się (chyba) ogarnąć koła, co kiedy wylosuje. Pierdoły same, strata czasu. Nie graj, po co czas tracić?
Konto usunięte: A ja mam takie pytanie. Ile razy dziennie prezenty Fb bootsy cukrowe laski itp sa rozsypywane po miescie Fotki?
One są "rozsypywane" losowo, raz są raz nie ma, zależy od szczęścia :P
klejnocikdamski: jak krecic kolem zeby cos wygrac bo jak narazie ciagle trafia mi sie 1 coins albo 25 lub 10 bootsow ;/
też chciałbym to wiedzieć :D a tak na serio, to tak samo, zależy od szczęścia, chociaż i tak trafić choćby 25 c to wielkie szczęście, o wyższych nominałach nie wspominam nawet...