no więc.. od dluzszego czasu mam w posiadaniu samsunga s2.
od jakiegos czasu podczas ładowania go ładowarka, nagrzewa on sie do takiego stopnia, że aż parzy w ręke -.-
dodam tylko, że jak ładuję go przez USB to nic takiego się nie dzieje.
Miał ktoś taki problem? Albo orientuje sie ktos co to moze byc?
lista tematów
Samsung Galaxy S2 - problem
więc po prostu kup ORYGINALNĄ ładowarkę do Samsunga Galaxy S2 i będzie po problemie bo widocznie masz jakąś tania zastępczą ładowarkę i cyrki się dzieją...
masz oryginalna ale widocznie nie masz pewności że jest ona od " s2 " bądź jest od " s2 " która wytwarza wyższe napięcie ładowania niż standardowo masz to określone przez producenta więc problem tkwi po stronie ładowarki. Jedyny sposób spróbuj zmienić , ją na inną i sprawdź czy dalej będzie się tak działo.
u mnie podobny problem występował w telefonie starszej generacji ale go rozwiązałem. Nokia x3 .
u mnie podobny problem występował w telefonie starszej generacji ale go rozwiązałem. Nokia x3 .
chyba dam sobie spokoj ze zwykla ladowarka i pozostane prze ladowaniu go przez usb.
wole nie ryzkowac wybuchem telefonu tuz przy mojej glowie podczas snu ;)
dzieki za odpowiedz, temat mozna zamknac.
wole nie ryzkowac wybuchem telefonu tuz przy mojej glowie podczas snu ;)
dzieki za odpowiedz, temat mozna zamknac.
Konto usunięte: chyba dam sobie spokoj ze zwykla ladowarka i pozostane prze ladowaniu go przez usb. wole nie ryzkowac wybuchem telefonu tuz przy mojej glowie podczas snu ;) dzieki za odpowiedz, temat mozna zamknac.
Jeśli masz gdzieś blisko grzejnik, to zdejmij klapkę i połóż na grzejniku, żeby ten przejął ciepło z baterii.
Raczej na pewno będzie wolniej, bo z usb będzie max 0.5A, a ładowarka może dać większy prąd.
{y*x=40
{x+y=10
{x+y=10