lista tematów
Jak odbudować miłość która wcześniej była ?
Hmm... Wiecie przytrafił mi się w życju mały epizot po prostu poznałem dziewczyne którą miałem tylko 1 dzień a spotykałem się z nią 3 no 4 razy i teraz wszystko się urwało nie chce się zemną już spotkać a na 2 spotkaniu byliśmy tak sobie bliscy nawet aż za a gdy doszło do 3 spotkania, powiedziała mi że ma dość związków itp... Niechce się zemną spotykać, nawet gdy do niej pisze to odpiusje do mnie z wielką nie chęcią nie wiem co mam zrobić pomuszcie mi hmm... Hmm... Jak odbudować miłość która wcześniej był ??
Przykro mi to pisać, ale już nic się nie da zrobić. Popłynąłeś z uczuciami zbyt szybko i po prostu czuła za duży nacisk z Twojej strony. Nie ma drugiej szansy, nigdy, jak dostaniesz to będzie to nieszczere.
Czemu chcesz go zamknąć ale jak uważasz :) Po prostu olej ją i tyle :) jak ona ciebie znajdziesz na pewno jakąś kolejna miłość na swej drodze główka do góry 
Konto usunięte: Niechce się zemną spotykać, nawet gdy do niej pisze to odpiusje do mnie z wielką nie chęcią nie wiem co mam zrobić

Radeczekk93: Przykro mi to pisać, ale już nic się nie da zrobić. Popłynąłeś z uczuciami zbyt szybko i po prostu czuła za duży nacisk z Twojej strony.
KiniiFarii
Dziękuję za wszystkie rady hmm...
Rozumiem właśnie też tak myśle po prostu popłynełem z uczuciami następnym razem będe wiedział jak mam postąpić ;-) hmm... IHSI na pewno kiedyś znajde kogoś ważne jest tylko żeby się nie spieszyć i trzeba iść po prostu do przodu hmm... dokładnie głowa do góry he he :-)