LoveYou1994
LoveYou1994
  10 сентября 2016 (pierwszy post)

Dwa tygodnie temu przyjąłem się do pracy i od razu wpadla mi w oko taka fajna zabawna kobieta i tak krok po kroku się poznawaliśmy ale w grupie no i inna koleżanka w piątek powiedziała że może ja i ona to cos z tego będzie doszło do wniosku że może nas ze swatać, co o tym sądzicie z tą dziewczyna nie rozmawiałem o tym

IHSI
IHSI
  10 сентября 2016
Konto usunięte
Konto usunięte: może nas ze swatać
To tylko życzyć szczęścia :pavarotti:
LoveYou1994
LoveYou1994
  10 сентября 2016

Dzieki zobaczymy co na to zainteresiwana w poniedziałek zaczna ja delikatnie bajerować i zobaczymy jak dalej pójdzie:)

BujajacaWoblokachh
Reputacja: -10 | BluzgometrTM: 12
BujajacaWoblokachh
  11 сентября 2016
Konto usunięte
Konto usunięte: Dwa tygodnie temu przyjąłem się do pracy i od razu wpadla mi w oko taka fajna zabawna kobieta i tak krok po kroku się poznawaliśmy ale w grupie no i inna koleżanka w piątek powiedziała że może ja i ona to cos z tego będzie doszło do wniosku że może nas ze swatać, co o tym sądzicie z tą dziewczyna nie rozmawiałem o tym

Moze sprobuj ja zaprosic na jakas kawe/herbate... i zobaczycie czy cos faktycznie zaiskrzy...
Nie mam czasu nienawidzić ludzi, którzy mnie nienawidzą,
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
LoveYou1994
LoveYou1994
  17 сентября 2016

swietnie było do srody caly czas wymieniala moje imie a tu nagle w czwartek zmiana i tak przestala się odzywac może robi to specjalnie?

NVX
Reputacja: 26 | BluzgometrTM: 0
NVX
  18 сентября 2016
Konto usunięte
Konto usunięte: swietnie było do srody caly czas wymieniala moje imie a tu nagle w czwartek zmiana i tak przestala się odzywac może robi to specjalnie?

Dziewczyna zmianą jest
Konto usunięte
Konto usunięte: Lubie te żale wypływające tak szczerze od userów :D to takie motywujące
LoveYou1994
LoveYou1994
  19 сентября 2016

no wlasnie nie rozumiem dziś np. zazartowalem z kolega trochę o niej i ona na to że powie jakie numery odwalam w pracy

NVX
Reputacja: 26 | BluzgometrTM: 0
NVX
  19 сентября 2016
Konto usunięte
Konto usunięte: no wlasnie nie rozumiem dziś np. zazartowalem z kolega trochę o niej i ona na to że powie jakie numery odwalam w pracy

Powiem ci tak ;) zostaw ja jeszcze problemów Sobie na robisz w pracy
Są inne . Jak nie ta to inna ..
Tego kwiatu jest pół światu
Konto usunięte
Konto usunięte: Lubie te żale wypływające tak szczerze od userów :D to takie motywujące
IHSI
IHSI
  19 сентября 2016
NVX
NVX: Tego kwiatu jest pół światu
O tuż to :) d83ddc4d
CieplyKluch
CieplyKluch
  19 сентября 2016

zacznij od tego by nie pisac takich tematow, potem nie pozwol na to by ktos cie swatał ... facet musi być facet.. podejdz do niej i zrob to po męsku... jak w filmie akcji...

rafirasek88
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 21
rafirasek88
  20 сентября 2016

cieply kluch masz na mysli jakiego filmu akcji z seagalem? rece lamac :-p

Rain
Rain
  20 сентября 2016

Zaprawdę powiadam Ci :P . Nigdy nie łącz życia osobistego z zawodowym ;) . Będziesz tego żałował każdego następnego dnia po kłótni ;) . I każdego innego dnia, kiedy ona sobie o tym przypomni :P . Ucz się na cudzych błędach, bo nie będzie przebacz ;) . W takich sytuacjach może być tylko gorzej... w pracy ;) .

CieplyKluch
CieplyKluch
  20 сентября 2016

Dobrze prawi Rain, jest tyle wydeptanych ścieżek, że nie warto robić nowych, o kolejke na końcu się nie martw;p

LoveYou1994
LoveYou1994
  23 сентября 2016

Ale to nie wyglada tak że codziennie ze sobą pracujemy mamy 4 samochody i jeździmy nimi do klienta 16 osob jest teraz zatrudnionych z nią pracowałem ostatnio w czwartek i do tego czasu wlasnie tak przygasł temat w tym tygodniu krytykujemy się dogryzamy sobie ale w żartowliwy sposób

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.