roberta31
Reputacja: -2 | BluzgometrTM: 9
roberta31
  6 февраля 2017 (pierwszy post)

hej dodaję tego posta w nadziei że chłopaki którzy będę wchodzić na mój profil nie będę mnie dodawać na czarną listę albo jak ja podglądam ich na kamerce nie będą mnie wypraszać. to jest nieprzyjemne jak ktoś dodaje kogoś na czarną listę tylko dlatego bo nie jest się jego ideałem

Eldim
Reputacja: -96 | BluzgometrTM: 125
Eldim
  6 февраля 2017

Nie przejmuj się dodawaniem na czarną listę za pierwsze wrażenie. Ludzie, którzy tak czynią nie są warci zapoznania d83dde0a

Podejmujesz wyzwanie?
praksyda
praksyda
  6 февраля 2017
Ostatnio edytowany: 1 января 1970
Eldim
Eldim: którzy tak czynią nie są warci zapoznania

szybko uciekają jak szczury z tonącego okrętu. W tych czasach ludzie są wygodni, wszystko chcieliby mieć a tacy podane, to pokolenie ludzi słabych.
atarii
atarii
  6 февраля 2017

Odnoszę wrażenie, że ktoś tutaj testuje "prawo serii" Albo wysyp tematów damsko-męskich albo płacz o czarne listy d83dde0a

Andraso90
Andraso90
  6 февраля 2017

Każdy jest wartościowy na swój sposób.Nie ma ludzi brzydkich idealnych,pięknych to jest jedynie stwierdzenie zakompleksiałych jednostek.Dlatego dodanie na czarną listę świadczy o tym człowieku.Na zewnątrz może być ,,cacy'' wewnątrz pustostanem.

CuteNinja
CuteNinja
  7 февраля 2017
roberta31
roberta31: dodaję tego posta w nadziei

Porzuć nadzieję, istnieje niewielka szansa na to, że Twój post przeczytają akurat jego adresaci. Ale spróbuj się nie przejmować, to w końcu tylko banda obcych ludzi.
roberta31
Reputacja: -2 | BluzgometrTM: 9
roberta31
  7 февраля 2017

dzięki wszystkim d83dde03

MrBigJ
Reputacja: 12 | BluzgometrTM: 254
MrBigJ
  7 февраля 2017

Głowa do góry. Sam jestem na czarnych listach i dostaje kopa z kamerki. Mi to lotto bo tu wzrokowy jest ocena. Jak to mówią karma wraca

.....:::Mam powód żeby być tu znowu Środkowym palcem pozdrowić wrogów:::....

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.