badylek94
badylek94
  21 июня 2017 (pierwszy post)

Dziewczyny jak to możliwe ze taki laluś ktory chodzi w rurkach do ciezkiej pracy sie nie nadaje bo mu lakier z paznokci odpadnie ma super laske a taki normalny odważny chłopak jak ja nie może tej jedynej znaleźć?

badylek94
badylek94
  24 июня 2017

Większość osób próbuje to zmienić ale co z tego jak się czują z tym źle? Po co mam to zmieniac skoro będzie mi z tym źle?

Panthera
Panthera
  25 июня 2017
Konto usunięte
Konto usunięte: Większość osób próbuje to zmienić ale co z tego jak się czują z tym źle? Po co mam to zmieniac skoro będzie mi z tym źle?

to sie nie zmieniaj. Nawet jezeli laski, z ktorymi sie zadajesz, wolą "lalusiów".
Bo niestety ani one swoich preferencji dla ciebie nie zmienią, ani ty dla nich swojego prawdziwego Ja.
Lepiej odpuścić i poszukać kogoś, dla kogo bedzie sie ideałem (i sprawdzić czy ten ktos jest ideałem dla nas).
badylek94
badylek94
  25 июня 2017

Najgorzej jak tego ideału nie znajdę.Byłem głupi popełniłem parę błędów i teraz już ich nigdy nie naprawię

Panthera
Panthera
  25 июня 2017
Konto usunięte
Konto usunięte: Najgorzej jak tego ideału nie znajdę.Byłem głupi popełniłem parę błędów i teraz już ich nigdy nie naprawię

a czy to jakieś straszne? Mozna i być samemu. Jak ma sie paczke znajomych to sie samotnym nie bedzie.
badylek94
badylek94
  25 июня 2017

Ale to nie to samo gdy się chce spędzić niektóre chwile z ukochaną osobą. Nie prawda?

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.