irbit
irbit
  25 июня 2017 (pierwszy post)

Czy pewnie płeć piękna powie że to przez nas ?

Jozef84
Jozef84
  25 июня 2017

nie jest to zależne od płci.

irbit
irbit
  25 июня 2017

hmm ciekawe

CuteNinja
CuteNinja
  25 июня 2017
Konto usunięte
Konto usunięte: Czy pewnie płeć piękna powie że to przez nas ?

"Złośliwość, czyli skłonność do sprawiania komuś drobnych przykrości, nawet kosztem poniesienia osobistych strat, to cecha powszechna, ale często pomijana w badaniach psychologicznych. Dlatego naukowcy z Uniwersytetu Stanu Waszyngton (USA) postanowili nieco wzbogacić wiedzę na ten temat i przeprowadzili kilka testów mierzących poziom złośliwości u różnych ludzi w zależności od cech osobowości, wieku i płci.Okazało się, że najbardziej złośliwe są osoby o wysokich wynikach na skali psychopatii, narcyzmu i makiawelizmu. Robienie na złość jest charakterystyczne także dla osób mających skłonność do odczuwania wstydu, gdy tymczasem poczucie winy koreluje z niższym poziomem złośliwości.
Rezultaty pokazały ponadto, iż mężczyźni są bardziej złośliwi niż kobiety, a osoby młodsze bardziej złośliwe niż osoby starsze."
Pomijając naukowców z USA - moim zdaniem nie jest to zależne od płci d83dde0f
irbit
irbit
  25 июня 2017

hehe no ładna sucha wiedza książkowa ☺☺☺. A Ty jeśli mogę tak powiedzieć bo pewnie pesele się różnią jesteś złośliwa dla partnera ?

CuteNinja
CuteNinja
  25 июня 2017
Konto usunięte
Konto usunięte: jesteś złośliwa dla partnera ?

Jestem złośliwa bardzo często. Wobec partnera, syna, przyjaciół, współpracowników... Mogłabym tak długo wymieniać. Ale nie jestem złośliwa dlatego, że jestem kobietą, tylko dlatego, że mam paskudny charakter. No zdarza się, bez względu na płeć, nie?
irbit
irbit
  25 июня 2017

hehe ok

Panthera
Panthera
  25 июня 2017
Ostatnio edytowany: 1 января 1970

Bo faceci nas strasznie wkurzają swoim chamstwem, nieróbstwem i głupota, oraz tym że chcą by im usługiwano i dawano dupy a ci nawet nie mają zamiaru być wierny. Przebywanie wśród takich typów powoduje, że kobieta chodzi wiecznie wściekła i wyładowuwuje złość przez bycie złośliwą.

Widać faceci są bardziej złośliwi od kobiet - dlatego ze maja to ego (narcyzm) wiec mysla ze są pepkiem swiata i im wolno.
Przez to i kobiety są wredne i złośliwe, w stosunku do takich typów, by im za karę dogryźć.

irbit
irbit
  25 июня 2017

No ale nad tym można chyba panować prawda ...

LockOn
LockOn
  25 июня 2017

Ta jasne ostatnio siedziałem na grillu koło pewnego małżeństwem , żona mówi do męża co się tak denerwujesz on na to bo mnie wk####asz .

Panthera
Panthera
  25 июня 2017

Facet to dziwne stworzenie, tak łatwo sie wku******rwia, bez powodu normalnie.
A jak sam wkurzy żone, to zaraz "jak zawsze zrzędzisz..." ...

Adrian3303
Reputacja: 26 | BluzgometrTM: 4
Adrian3303
  26 июня 2017

Haha Panthera jest taki hormon, nazywa się testosteron i to on jest odpowiedzialny za agresję u wszystkich samców.Tak to sobie Natura wymyśliła żebyśmy wszyscy nie poginęli. Nie wiem co jest w tym dla Ciebie takiego dziwnego.

irbit
irbit
  26 июня 2017

No a u kobiet jest taki mechanizm który je tłumaczy: sa albo przed, w trakcie lub po hehe. Przez to jadą po facetach jak t-34 przy odbijaniu Warszawy

Panthera
Panthera
  26 июня 2017
Adrian3303
Adrian3303: Haha Panthera jest taki hormon, nazywa się testosteron i to on jest odpowiedzialny za agresję u wszystkich samców.Tak to sobie Natura wymyśliła żebyśmy wszyscy nie poginęli. Nie wiem co jest w tym dla Ciebie takiego dziwnego.

to ze tym tłumaczycie to ze np bijecie żony, albo zdradzacie.
A jak laska ma okres i jest wk**wiona i wręcz podła, i tłumaczy to naturą, to zaraz "ale to nie jest żadne wytłumaczenie".
tak wiec załosne jest powoływanie sie na hormony, bo inteligentni ludzie i nad tym potrafią zapanować.
irbit
irbit
  26 июня 2017

popieram kolegę

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.